sağol apricot hallettim....
sağol apricot hallettim....
arkadaşım binlerce kere teşekkürler bende norton vardı karspersky'i kurdum bilgisayarım hızlandı norton belasından kurtuldum çok saol
arkadaşlar internet bağlantınız olduğunda kurduğunuz zaman geçersiz key diyor. bağlantıyı kesin, kasperskyi kurun ve bağlanın sorun yok..
1 yıl geçerli keyler sorunsuz çalışıyor
rapıdshare açılıyo ama dowlap yok nasıl açıp yukleye bilirim [bu vurus progıramı değilmi saygılar
Link silinmiş. Kaspersky Internet Security iyi bir virüs programıdır.
Pkk lıların saklandığı mağarada yazan yazı :
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaspersky için yeni link...
http://rapidshare.com/files/53881418...1.411.rar.html
Pkk lıların saklandığı mağarada yazan yazı :
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
rar şifresi ne acaba?
sağol arkadaşım şifre istiyor açamadım
aprikot kardeş bunun rar şifresi nedir terazine yoksa tıklamıyacam bekliyoruz![]()
terazinde tıkını almak üzereyim bunun rar şifresi nedir.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin