güle güle kulanın
Ellerine saglık cınar kardeş ozme.a ayrıldınmı kardeş ?
Teknik Konularda Lütfen PM Atmayınız.
Soru ve Sorunlarınızı uygun başlıklarda yazarsanız daha çabuk cevap alabilirsiniz. Bu şekilde konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız da cevap yazabilirler. Ayrıca aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda bu mesajlarla bilgi sahibi olabilirler.
Özel pm AtmaYın Lütfen Arkadaşlar
Forumdan Sorun Herkes Yaralansın Bilgilerden
Bir Elin Nesi Var İki Elin Sesi Var
SaygılaR ::caliskan :ucmak:
Pkk Mağarasında Yazan Bir Yazı...
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin,bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur,kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur. :melek:
evet kırıcı ve ahlaksızlar onlara tam 3 senemı verdim ben son noktayı koyonca bana karşı yazdıklarına bak sebebi v-i-p olayıdı ozkan bana dedi v-i-p gürevlendiriyorum ben hayır diyince ben mod luk istemıştım onun da zoruna gitti forumda benım hiç bir sorunum yoktu bana karşı çok laf etmişler kesinlikle öyledeyıl benı tanıyan tanır süylemem gerek yok neyse sağlık olsun ben daha oraya birdaha tıklamayacağım insanda dürüst olması lazım onlarda yok forumda bir şey yazdığınzaman haklıysan onları haksız çığarttığın zaman anın da senın yazdıklarını siliyor yada taşıyorlar işte onların nekadar dürüslüğü burda güz önöne getiriyor neyse kardeş artık bizde burda devam edeceyız .
Kardeş yeni yuvan hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyorum. Yazılımlar içinde ellerine sağlık diyorum.
Saygılar.
sağolun varolun. herişte vardır bir hayır
Çınar kardeş birde şu GMnin 05.04.2006 tarihli yazılımını foruma korsan iyi olacak. Çünkü D+ ve polsatlar bu yazılımla izlenebiliyor GM 11400 cimde. Bizzat denedim tüm yazılımları. Bu tarihten sonra çıkan yazılımlar malesef Nagra2'yi desteklemiyor. Arkadaşlar başka yerlerde aramasınlar.
Saygılar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin