Doslar,arkadaşlar modüllerinizi satmayın elinizden çıkarmayın,tüm yasal kartlar iredetoda çalışmaktadır bilginize türkiye satış fiatı şu an 40dolar,bu modüllere güncellenebiliyor,flaş değişimi mümkün geleceği var.o yüzden dikkatli olalım aldanmıyalım,sayğılar. profberk05@hotmail.com..forumlar yazarı
ya sen çok bilyon dt kartını çalıştırabilirmisin bu kartla ya da itv ya da frexx kartını ya neyse ben bana gönderen arkadaşlara teşekür ederim şimdilik artık lazım değil belki 2 ay sonra. ana dstum sana 30 dolardan istedğin kadar yollarım sen 40 dolara alcak enayi belki bulursun hehe.
20 ytl den alabilirim
Sayın Payner bu irdeto modüller ne işe yarar, devşirme mi yapacaksın yoksa başka bi rşeymi, şimdi bu sitelerin ruhuna uygun olarak bu bilgilerini paylaşıma açarmısın.
açayım kardeşim seni mi kırcam nasıl olsa çok meraklı milletizbunları sattığım orginal bulsat paketiyle birlikte satçam istersen seni de abone yapabilirim spice platinum 24 saaat ve dünyanın en iyi belgeselleri spor music kanalları da içinde ayrıca gece 10 sonra playboy tv inşallah meranı gidermişimdir sevgili dostum
ustam bendede var neden almak istiyorsun eger turşunu kuracaksan bedava gönderebilirim yok eger bildigin iyi birşey varsa bilgiyi paylaşalım sana söz yine bedava göndereyim adresini ver teşekkürler
:?: ustam eger turşunu kuracaksan bedava gönderebilirim yok eger bildigin iyi birşey varsa bilgiyi paylaşalım sana söz yine bedava gönderecegim adresini ver teşekkürler
payner kardeş adres ver
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin