Power İnstall 7.6 ( En Son Sürümü )
Evet arkadaşlar bazı arkadaşlarım hala bu powerinstall kurulumu konusunda bana sorular soruyor bende bu dersi yapayım dedim ki messengerde tek tek uğraşmayım [IMG]http://www.***********.com/satforum/images/smilies/smile.gif[/IMG]
öncelikle içeriği nedir :
1. powerinstall kurulumu
2.ayarları
3.Emu ve Plugin yükleme
4.Progdvb ayarları
Evet arkadaşlar bunları anlatırken öncelikle Powerinstall 7.6 ve üstünü indirdiğinizi varsayıyorum ve tv kartınızın en son sürücüsünü ve tabiki mehşur codekler [IMG]http://www.***********.com/satforum/images/smilies/smile.gif[/IMG]
evet Powerinstall indirdiğimiz exe yi çift tıklıyarak çalıştırıyoruz çıkan uyarıya ( xp de ) onaylıyoruz ve aşşağıdaki resimleri aynen uyguluyoruz
burada hepsi işaretli kalabilir ama bilenler ne işe yaradıklarını ihtiyacı olmıyanları kaldırabilir listeden
bu pencerede TV kartınızın markasını seçmek durumdayız ve sağda görmüş olduğunuz Teacher ustamızın hediyesi pip işaretli olsun eğer sizler ikinci bir ekranda ikinci bir başka kanal seyretmek istiyorsanız ama bu konuya daha sonra değineceğim devam edelim
evet en çok yanlış yapılan yere geliyoruz Diseqc ayarı şimdi ustamız ya unuttuğu için yada onun Diseqc i böyle numaralanmış da olabilir ama benim mesela Diseqc ime göre yanlış olmuş bende ise böyle :
1 in yerinde 1 var
4 in yerinde 2 var
3 in yerinde 3 var
2 in yerinde 4 var
aşşağıda ortada da RX var
e buna göre tabi ben 1 e Hotbird ve 2 ye Türksat ı taktım ( not : Progdvb nin varsayılan konumuda bu dur yani 1 inci yuvada türksat değildir hotbird takılıdır kanalları da ona göre ayarlı )
evet seçtikten sonra devam ediyoruz ama unutmayınki eğer sizin Diseqc iniz 4'lü değilde o zaman ona göre soldaki menüyü işaretleyiniz ve uydu konumunuda ona göre seçiniz !
işaretli olan yerler bende 1 ve 2 olarak göründüğünden ben bu şekilde ayarladım
ileri dedikten sonra bu pencerede uydu çanağınız hangi uydudaysa ona göre listeden kanal listelerini seçiniz bende Hotbird ve Türksat olduğundan ben onları seçtim
burayı varsayıla bırakalım bilenler seçebilir !
bu kısımda ise uydudan Offline download yaptığımızda nereye kayıt yapacağını belirtiyoruz örnek
ben D: sürücümde bir "Download" klasör oluşturdum
tamam ladıktan sonra
Film kaydı yapacağı yeri belirtiyoruz ben yine örnek olarak D: sürücüsünde Bir klasör oluşturdum "Film"
örnek
burayıda varsayılan bırakıyoruz bilenler ayarlarını yapar Dışardan emulatör desteği olanlar
bu kısımlarıda varsayılan bırakıyoruz artık kuruluma geçiyoruz
bu pencere çıktığında Tebrikler Powerinstall ve Progdvb yi kurdunuz
bitirmeden son bir hamle kaldı işaretli olan kısmı işaretini kaldırıyoruz nedeni diğer ayarları ve uygulamaları yaptıktan sonra çalıştıracağız Progdvb yi
evet kurulum bittikten sonra massüstünde bunları görmeliyiz açıklamaya gelince
PowerInstall Softcam Updater = Bu şifreli yayınlar için güncel dosyayı indirir
PowerInstall TransUp = bu ise güncel kanal frekans listesini indirir ama indirdikten sonra tarama yapmalısınız
ProgDVB = Tv programın ana uygulayıcısı
ProgDVB_PIP = ikinci Tv uygulayıcısı
burada belirmeliyim sadece aynı Pit ( yayın tuneli ) de olan kanalların ek olarak izliyebilirsiniz bunun için öncelikle Progdvb yi açıyoruz ve sonra da ProgDVB_PIP i açıyoruz ( not : ben malesef sadece Türksatta aynı Pitleri olanları seyredebildim ve şifreli kanllar konusunda hala başaramadım onu Ustaya bir ara sonracam [IMG]http://www.***********.com/satforum/images/smilies/smile.gif[/IMG]
Zoom Player = Divx ve diğer video formatlarınızı oynatan bir güzel oynatıcıdır
şimdi şifreli kanlların boynuna çökelim [IMG]http://www.***********.com/satforum/images/smilies/smile.gif[/IMG]
öncelikle bunu masaüstüne
indirdiğinizde
şimdi yukarıda neden beyaz yeri seçtimçünkü oralarda sağ tıklıyacaksınız ve çıkan uyarıda "tümüne evet" işaretliyeceksiniz
evet hepsi buraya kadar yaptıysanız artık Porgdvb nin ayarlarına bakalım
masaüstünde ki Progdvb ( ama dikkat Progdvb_pip değil ) tıklıyarak açıyoruz ve ayarlar dan özellikeler ve kanal listesi solda işaretini kaldırıyoruz
ve sonra
sadece Xp ve Windows server ve 2000 ve 2003 kullananlar için yoksa varsayalanı bırakın
burada emularınımızı ( şifre kırıcı Programları faaliyete sokuyoruz )
ve bu kadar sonra da sağ da gördüğünüz kallar arasından da Multileri ve diğer şifreli kanalları izliyebilir ve rahatınıza bakabilirsiniz
* kusurum varsa afola ve inşallah bazı arkadaşlara yardımım dokunmuştur *
NOT : Şifreli kanalları izliye bilmeniz için * MUTLAKA İNTERNETİNİZ OLMALI *
Sayılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin