Kaon 1 Ağustos yazılım
Emuya FIXED CW bölümü eklendi
C seri yazılımları atmUP109 ile yükleyebilirsiniz, Diğerleri UP300 ile yükleyebilirsiniz
Yenilikler var deneyin
Resimli yazılım yükleme talımati burada
Kaon 1 Ağustos yazılım
Emuya FIXED CW bölümü eklendi
C seri yazılımları atmUP109 ile yükleyebilirsiniz, Diğerleri UP300 ile yükleyebilirsiniz
Yenilikler var deneyin
Resimli yazılım yükleme talımati burada
Son düzenleyen GeZeGeN, 02-Eylül-2006 saat 10:58.
230 ile yüklemeye çalıştım fakat dosya uzantısı .btm olduğu için yükleyemiyorum. lütfen yardım
btm uzantılı yazılımları atmup107 ile yüklemelisiniz. Yukarıdaki açıklmaları dikkatli okuyunuzht28829 Demiş ki:
sağol erol yükleme yapanlar fikirlerini yazarlarsa seviniriz biz henüz deneyemedik.
Digi tv ok deniliyor yeni keyi yokki nasıl ok olsun ,mileti kandırmasınlar.teşekkürlerimi sunarım mileti doğru bilgilendirirlerse daha iyi olur,yoksa bu gidişle forumlar itibar kaybetmiş oluyor.
arkadaşlar kusura bakmayın full + digi tv bunlar hangi kanallar
ben yükledim ama TPS yi açmadı yani multivizyonlar ve spice yok
Key tablosuna bazı ekler eklendi keyler geldiğinde girilip seyredilir
TPS multi yok sık sık keyler değişiyor
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
2 yenilik var dmc ve cw key menüsü başak bir şey yok onuda ben istedim bazı ustalardan finest,ten neden bizde yok focus 8500 etiketsiz ve botech cpa 6000 amstarad 8065 r3m de var bizde nşiyen yok diye başını agrıttım
kore,de verdi
mgm biss,leride ben istemiştim 6 ay ewel hotti_76 olarak adı gizili forumdan
ARkadaşlar saygılaR
Kaon üzerinde baya etkilisin he dostum
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin