ilgin için teşekkurler kaspersky bunu nerden bulurum UZAYFORUMDA yok da yani indiremedim yardım edersen sevinirim saygılar
ilgin için teşekkurler kaspersky bunu nerden bulurum UZAYFORUMDA yok da yani indiremedim yardım edersen sevinirim saygılar
şimdi vericem upload ediyorum!!!!
Kaspersky için yeni link burada arkadaşım. Güvenlik araçları bölümünü incelersen kasperskyin uzun süreli keylerine ulaşabilirsin...
http://rapidshare.com/files/53881418...1.411.rar.html
Son düzenleyen BeyMuRaT, 07-Eylül-2007 saat 00:04. Sebep: Çift mesaj, Otomatik birleştirildi.
Pkk lıların saklandığı mağarada yazan yazı :
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
TEŞEKKÜRLER saygılar
nasıl indirecem fre diyorum unload diyor sonra pasword şifre email istiyor yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkurler
Son düzenleyen nasrettin, 07-Eylül-2007 saat 20:48. Sebep: Çift mesaj, Otomatik birleştirildi.
Eğer FREE tuşuna bastığında GÖZAT ve UPLOAD seçenekleri çıkıyosa rapid limitinden kaynaklanıyordur modemini kapat aç ve işlemi yeniden yap....
Son düzenleyen BeyMuRaT, 07-Eylül-2007 saat 21:14.
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
MODEMİ KAPATIP AÇIMCA yuklendi TEŞEKKURLER yalnız şifreleri alamadım UZAYFORUMDAN guvenlik girdim kaspersky 2006 full turkçe yamaya girdim This file been deleted. Reason:No download for a longer period.Inactivity-timeout exceeded. diye bir şey çıkıyor SAYGILAR
http://www.uzayforum.com/showthread.php?t=9432
Dostum keyi nasıl gireceğin yukarıdaki linkte var. Keyde ekteki dosyada!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin