@horroz
link 2KB geliyor hatalı download edilmiyor
bir bakarmısın
@horroz
link 2KB geliyor hatalı download edilmiyor
bir bakarmısın
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
@Gezegen dostum Flashget kullanma. normal explorer indirmesi ile indir mesela.
@Regdar PM'ne bak bakalım.
Ayrıca program 9 Mb arkadaşlar.
onuda yaptım ıptal ettim normal bilgisayar download açılmadı ben kaynağına kadar gittim olmadı indirememdim ama yine bir daha deneyim hele.
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
oradaki diğerleri download ediyorum bunun gibileri proceviri2.zip problem yok nedense tam lazım olan çevirmenlerde sorun var
hocam benim aradığım ingilizce türkçe sözlük tarzı program
Merhaba @horrozz bana çok lazım olan bir konu işleniyor bende Çevirmen diye bir çevirmen var Bu forumu Türkçeye çevirirken onunla yaptım eğer sizilerin senin bahsettiğin komple satırı kaliteli çevirebiliyorsa bende istıyorum
Aşağıdaki Resim Benim Köyüm. Rize/Ardeşen/Gündoğan Köyü
@Gezegen
Ben de opera tarayıcısı ile ve Explorer ile bir sorun çıkmadı
ustam photoshop cs full download linkide verebilirmsin? ben çok aradım hatta zar zor biryerden indirdim oda trıal-deneme sürümü çıktı. bana tam sürüm download edebileceğim bir link verirmsiniz. (aslında bunu cd ile almak daha kolay ama benim olduğum yerde-kumru:ordu- böyle bir imkan yok)
Ustam banada internet Explorer 6.0 lazım. Teşekkür ederim.
Explorer icin windows update kullanabilirsiniz.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin