İstediğiniz programlar varsa buradan isteyebilirsiniz arkadaşlar.
herkese selamlar.
İstediğiniz programlar varsa buradan isteyebilirsiniz arkadaşlar.
herkese selamlar.
Son düzenleyen horrozz, 20-Şubat-2005 saat 17:35.
Merhaba arkadaslar: benim isteğim mcafee qickclean 3 yada herhangi bir versiyonunun full downloadı ben bu programın demosunu kullanıyorum çok kullanışlı bir program: bilgisayarda gereksiz ne varsa temizliyor...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
samsun55 aşağıdan indirirsin.
McAfee QuickClean 3.02 Full16 MB
McAfee QuickClean 5.0 1.6 MB
McAfee QuickClean 5.97 1.6 MB Name:51crack Code:7C782A3B282A22
hangisini kullanacaksan indir.
winhex ve cra@kı lazım birde ustam duyduğuma göre TR side varmış saygılar
WinHex aşağıda; hepsi içinde-fakat ingilizce
WinHex 12.0 SR-3
bir program isteği daha ama öncelikle mcafee quick clean programı için teşekkürler arkadaşlarada bu programıda tavsiye ediyorum çok gerekli bir program gerçekten...
gelelim isteğime: bilgisayarda olmassa olmazlardan biride sözlük ben netfark'ın vatan gazetesi ile verdiği sözlüğü kullanıyordum ve memnun idim. bilgisayara format sonrası tekrar kurudum şifre almak için sitesine girdim ama alamadım anlıyacağınız bu sözlüğü artık kullanamıyorum. sizin tavsiyeniz nedir hangi kapsamlı özlüğü kullanabilirim. moonstar sözlüğü kullanmak istemiyorum buarada çok basit...( şifresini alamadığım sözlüğün tam adı: intelligent dictionary)
sayın samsun55
birçok çeviri programı var. fakat siz hangi diller için çeviri programı arıyorsunuz?
Satırları komple yazıları ingilizceden Türkçeye çeviren program varmı Çevirmen programı gibi daha iyisi
Teşekkürler
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Gezegen;
sana Tunka Metin Çeviri Programını öneririm.
ayrıca PM'ne bir baksan iyi olur.
selamlar...
horrozz ustam bu Tunka Metin Çeviri programini nerden bulabiliriz acaba?
Saygilar..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin