bu indirme sitesine 8adet koydum sade bunları yapıyor sonra deniyorum hata veriyor
Tam böyle anlayamıyorum ama önecelikle şunu bilmek lazım
bilgisayara takılan TV kartı ses ayrı video ayrı işlenir bunları mikser ayarı ile birleştirmek gerekir ses ayarlama aygıtları resimde gösterdiğin yerlerde
TV kartına video sarı tos ağladın ve TV programı çalıştırdın görüntü geldi
TV kartına sesi bağladın buradan ses kartına verdin ses hoparlorden çıktı yanı normal sesli TV izler oldun
Şimdi bir kayıt programı ile TV yanını kaydedeceksin bu ister harıcı bir program olsun ister TV kartının proramı olsun fark etmez bu kayıt programında ayarlarında video gelmesini sağlayan ayarı yaparak video alınır sonra sesi alması için ayrı ayar yapılır ve kayıt yapılır
Şunu unutmamak gerekir Ses Ayarı Denetiminde iki ayar var 1 kayıt için ayarlar diğeri çalarken ayarlar ama bundan başka kayıt programında da aç kapa ayarları vardır ve ayrıca senin 5+1 sistemin ayarıda unutmamak gerekir 5+1 ayarları windows ayarları dikkate almıyor esas burada ayar yapmak gerekiyor.
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
pekala yapmam geeken nedir..çıkarayım 5+1 üzerindeki onborad kalsın bu bir şeyleri değiştirirmi..
denemekte yarar var
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
benbu uygulamayı pegasus dtv tv cardından yapıyordum ama daha güzel görüntü ve sesi progdvb 7,1den yapıyordum arkadaşlar
onbordddada bir şey düzelmedi...ama evdeki pc sorun yok şölece çalışıyor...
5+1 certıve ses kartı..microlab 5+1 ses sistemi..digital tv kartı pegasus..d-smart recever..
digitaltv kartından av girişeri var oradaki kaploları direk receverin av çıkışlarına bağlıyorum...gene d-smarttaki sesi o beyaz olana tosdan digital tv kartının beyaz girişina bağlıyorum...sonra başka bir ayar yapmıyorum ses direk olarak ses kartında işlenip microlaba gönderiyor programı kapatınca sesde kapanıyor...bunu analog tv kartlaında başaramıyorum...
acaba şuradan yolla çıksak birşeyler başarırmıyız.ben receveri bağlamıyorum tv kartına direk kara antenden bağlantı yapıyorum ama genede ses alamıyorum
Dediğim gibi ses ayarları var oralarda kurçalamak gerekir
Not:
Cihaz ne olursa olsun Video çıkışı video dur cihaza göre değişmez
Yine cihaz ne olusa olsun audio da aynıdır cihaza göre değişmez
Yeterki videoda video sinyalı olsun yeterki ses çıkışında ses olsun
recevere boş ver şimdilik..ben analog tv kartımın sesini bile alamıyorumki ...görüntü var analog tv de ama sesi gene elimdeki aparatlardan alamıyorum..
bu konu sıktı boş ver ben boş kaldığım zamanlarda buradaki alternatifleri denerim oldu oldu olmadı ne yapalım tşk ederim gezegen sana
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin