Merhaba arkadaşlar. Bende burada yeni olarak merak ettiğim konuları sormak için yazıyorum. Özellikle Gezegen arkadaşın çözümlerini okuyarak bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Şimdi cihazımın özellikleri aşağıda problemlerini yazacağım ve önerilerinizi bekleyeceğim.
MODEL : DSC-911 HUZ
Last Update : Mar 21 2003
S/W : V02.00.00
H/W : V13.42.6D
Loader : V5.1.6
C.A. : 3.1.2
PVR : 1.6.0
120'lik iki çanak. Hotbird ve Turksat
Ayrıca 120 GB bir harddiskim var içinde. Hiç problemsiz çalışıyor. Biraz ısınıyor ama o kadar olur.
Bu makina ile ilgili şikayetim; her ilk açılışta Penta gömülü card ile ilgili ekranın gelmesi. Bu ekranı kaldıramadım bir türlü. İlle exit ile çıkmak gerekiyor. Penta kart hakkında hiçbirşey bilmiyorum ve bulamadımda.
Uydular arası geçişte Turksat'ı bulamıyor. İlle yeniden uydu olarak Hepsi seçeneği yerine Turksat'ı seçmem gerekiyor. Birde favorilerde olan bazı kanalları normal listede göremiyorum. Nasıl yaptığımıda bilmiyorum. Nadirde olsa çok zappingten sonra cihaz kilitleniyor. Isınmadan kaynaklanıyor olabilir.
Şifreleri şimdiye kadar kumanda dan elle (EMU yazılımı var) girdim. Pek problemim olmadı.
Şimdi sorular şunlar. (Seri kabloyu henüz hazırlamadım ama gerekli olduğunu sandığım tüm programları çektim. Sadece cesaret edebilecek kadar bilgim yok)
1-Son update'ten sonraki (en yenisi) ile güncellemek bana ne kazandırır ?
ve güncelleme yaparsam Penta kard ve emu yazılım yerinde kalır mı?
2-Loader'ı güncellemek gerekli mi? (Esas soru şu loader ne işe yarar. )
C.A. olarak verilen sistem bilgisi nedir?
Önerileriniz (cihazı daha iyi duruma getirecek) nelerdir.
Saygılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin