apricot hocam emeğine sağlık bende skystar2de yabtığım kayaıtları mpg2 olanları vcd ye dönüştürüp vcdde izliyorum fakat bu programı herkez önerdi indirdim fakat kullanamadım resimli anlatımı yokmu hocam yardımcı olursan sevinirim.
apricot hocam emeğine sağlık bende skystar2de yabtığım kayaıtları mpg2 olanları vcd ye dönüştürüp vcdde izliyorum fakat bu programı herkez önerdi indirdim fakat kullanamadım resimli anlatımı yokmu hocam yardımcı olursan sevinirim.
emeğine sağlık
Xilisoft Video Converter v2.1.15.1229b indirdim emeğine sağlık fakat 5 dakikaya kadar vcd dönüştürüyor keylerinide girdim ordakiler çalışmıyordu yenileri buldum çalıştı 24 dakikalık videoyu dönüştürmek istiyorum 2 dakikasını yapıyor fail veriyor benim gördüğüm en iyi görüntü yalnız onuda söyleyim mesala kurcaladım biraz videonun görüntüsü dardı dönüşünce onuda düzelttim acaba bu dönüştürme olayındada ayarla bi alakası varmı yardımcı olun hocam çok güzel program vazgeçmek istemiyor insan dönüştürme de görüntü çok önemli benim için bu o kadar güzelki mpg1 mi mp2 mi ayırt edilmiyor bile.
dostlarım neden yardım eden yok ya anlamdım apricot hocam okadar emek vermişsin bizde sağolasın indirdik kurduk programı bi yerde takıldım yardım istiyorum 2-3 dakikadan fazla vcd ye dönüştürme yapmıyor neden okuyupta bir yardımcı olun lütfen arkadaşlar.
acele etmemek gerekiyor
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
keylerin uymamış olabilir yada sistemin yeterli olmayabilir.
bende deneyip bakayım bir.
Beğenip teşekkür etmek isterseniz sağ üsteki terazimi tıklayın.
UZAY FORUMDAN SİZE FAYDALI LİNKLER ÇEKİNMEYİN TIKLAYIN
MASA ÜSTÜ ARAÇLARI
CD, VCD, DVD ARAÇ VE GEREÇLERİ
RESİMLİ PROGRAM ANLATIMLARI
PC İÇİN GÜVENLİK ARAÇLARI
GRAFİK VE RESİM PROGRAMLARI
VİDEO VE SES İŞLEMLERİ İÇİN AKLINIZA NE GELİRSE BURADA
WEB DİZAYNI İLE URAŞIYORSANIZ GÖZATIN
OFİS UYGULAMALARI
İNTERNET VE AĞ BAĞLANTILARI İÇİN PROGRAMLAR
DEV PROGRAM ARŞİVİ BURADA
ARADIĞINIZ TÜM PROĞRAMLAR BURADA LİSTELİ TIKLAYIN
BURDADA BULAMAZSANIZ ARAMAYIN ARTIK!!!
Forumda arama yapmak için buraya tıklayın
PC Programları Bölüm Kuralları
RapidShare den indirme nasıl yapılır resimli anlatım
********** TAKLİT ETMEYİN ÖRNEK ALIN *********
Xilisoft Video Converter v2.1.15.1229b indirdim keyler uymadı usta bulduğum keyi girdim kabul etti emeğine sağlık süper görüntü kalitesi ama sende dene nedense bir ayarımı var acaba 2-3 dakikaya kadar dönüşüm yaptı aman hocam benim için çok önemli şu işe bi el at benim bulduğum key Serials:Name: EiTheL TEAM seriall: FROM-LOST-TOTH-ERIV-12C3-89C9-BA2D-1C73 bu kabul etti .
hocam yalnız programda video dönüştürme işlemi bitince gördüm video size ayarı 352x240 tı ben onu 704x576(4cif)yaptım güzeldi genişledi görüntü diğer ayarları sen anladığın için yazıyorum apricot hocam yalnış olan varsa uyar şöyle
duration=full --start time 00.00.00--file name boş--codec mpg1 codec--standart ntsc yazıyor ama pal yapıyorum ben--video size 704x576(4cif) yapıyorum--bit rate-max-min hepsi 1150--bufersize 40--frame rate 29.97--aspect auto--crop- pad 0.0.0.0--bitrate tole auto--same qality false--pass 1--long file name boş--disable video false--audio codec mp2--bitrate 224-sample rate44100--channels boş--disable audio false hepsi bu şekilde hocam.
çok mesaj yazıyorum kusura bakma apricot hocam ama seni bulmuşken çözüm üretirsek diye en üstte Xilisoft AVI MPEG Converter 3.1.19.1222b vermişsin onu indirdim keyleri bulamadım onlarda çalışmadı alttaki Xilisoft Video Converter v2.1.15.1229b i indirdim skystar2 de mpg2 kayıtları 25 dakiaklık 3-4 parçalık kayıtları vcd formatına dönüştürüp nerodan cd atıcam yoksa bilgisayarda çok yer kaplıyor biliyorsun çözümü varsa bunların yoksa senin kullandığın Xilisoft Video Converter varsa keyiyile deneyip verirsen sevinirim.
harika mükemmel oldu mu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin