Bemdede nero filan kalmadı linklere tıkladım hiçbiri çalışmıyor deneme versiyonu olduğu için hemen kestiler::(
ilaçlamasasan kokar tabiilk sayfada ilaçları var.
evet ya ilaçlamazsan kokar tabi
nerden buluyon böyle cevapları
Ya şunu bi iyi anlat VCD çalışacak şeklinde Resim slayt
Nere ile VCD Photo yapımı açıyoruz resimleri seçiyoruz slayt şekli seçiyoruz ve yazdır diyoruz böyle yaptım olmadı:(
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
usta neroda fotoslayt yap bölümü bende yok.
ama fotoVCD için aşağıdaki programı kullanıyorum harikadır
http://www.uzayforum.com/showthread.php?t=6078
resimleri ekliyorsun, müziğini ekliyorsun geçiş efektlerini seçiyorsun güzelce DVD veya VCD yapıyor. dene tavsiye ederim.
Nero ile bir daha deniyordum hata verdi ne yaptımsa olmadı
Bu iyi oldu bunu deneyim sen olur diyorsan tamamdır
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
usta programı indirdim kurdum ancak ilaçlar geçerli değil yardımcı olursan sevinirim....
Pkk lıların saklandığı mağarada yazan yazı :
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
hangi versiyonu yükledin yazki bakayım.
nero 7 premium ilk sayfadaki ilk program ustam...
Pkk lıların saklandığı mağarada yazan yazı :
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
programı kurarken demo serialı silip programla verilen seriali girip yüklemeyi bitirirsen sorun olmaz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin