Sayfa 1 - Toplam 6 12345 ... SonSon
Bulunan 1 den 10 - Toplam 55

Konu: anti virüsün en mükemmeli burda

Yeni Kayıtlı Kullanıcı technicks Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    0 Mesajda 0 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    50

Varsayılan anti virüsün en mükemmeli burda

ekelntileri yönet menusu olsaydı size en mükemmel anti virüsü yollardım bu antivirüs hergün kendi kendini güncelleyen program güncellemesi 15 saniye bu zaman içinde yeni son çıkan virüsün bilgilerini kaydına geçiyor internette rahat rahat gezine biliyorsunuz herhangi bir virüs gelme durumu oldumu bunun önüne geçe biliyor virüs spam truva altı reklam yazılımı ve daha çok türde virüsleri yakalaya biliyor sistemi komple temizleme özellği var ekran koruyucularda bile kendi kendine tarama yapa biliyor en güzel yanı diğerleri gibi sistemi hiç ama hiç kasmıyor önemli 2. yanı ise türkçe kullanımı çok kolay yerleşik koruma mail ve daha çok koruma özelliği olduğu gibi ilk kurulumunda mavi ekran olarak tüm bilgisyarı tarıya biliyor ama ne yazık ki o antivirüsü buraya atamıyorum ama size link vere bilirim http://download12.avast.com//iavs4pro/setuptur.exe
    bunu tıklayın yükledikten sonra lisanslı keyi için beni bulun

Moderatör Caner Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    295

Sorun

teşekkürler şimdilik güzel çalışıyor işe ne kadar yarıyacak ilerde göreceğiz sağol

lisanslı key nasıl oluyor.bekliyorum

-= Carpe Diem =- RegdaR Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    342

Beni bulun diyecegine yazamiyor musun buraya arkadasim.. Buyrun benden olsun bu da.. Lisans key asagidaki dosyadadir..
    Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar

Süper Moderatör IBOWARE Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    1 Mesajda 1 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    359

saol regdar abi ve ben bu programı daha önce denedim bilgisayara giren bazı virüsleri silemiyo ve az kaldı sistemim çöküyodu hatta öyle bi virüs bulaşmış ki virüs programı kuracağım anda installer ı çalışmıyodu ve tek çalıştırabildiğim prog antivir oldu ve kurdum anında o virüsleri yok etti benden söylemesi

Süper Moderatör horrozz Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    130

Sağol
    ama anti-virüs programlarında Kaspersky'den şaşmayın derim
    YENİLENMİŞ kup230 BURADA

...:::KAON KSC-511 CI:::...

-= Carpe Diem =- RegdaR Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    342

Ben de avastciyim arkadaslar.. Su ana kadar kullandiklarimin en iyisi.. Kaspersky de iyi benim icin ama avast az da olsa performans olarak tatmin ediyor beni digerlerine gore..

Yeni Kayıtlı Kullanıcı technicks Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    50

arkadaşlar avast ; anti virüslerin en mükemmeli ondan önemlisi service pack 2 windos service pack 2 olmasa hiç bir anti virüs tam işlevini göremez size virüs bulaştıysa ve bulaşmaya devam ediyorsa mutlaka windowsunuzda güvenlik açığı vardır windows her ay güvenlik açığını kapatır otomatik güncelleştirmelerle bunu unutmayın güvenlik açığınız varsa sürekli virüs bulaşa bilir internetiniz kontrolsüz açılır virüsler hamle yapa bilir c d e deki dosyalara sıçrama yapa bilir exelerinizi esir alır açamazsınız anahtar bırakır hackerleri bilgisyarınıza alır ben bunu biliyorum bunu konuşurum ben kaç çeşit anti virüs kullandım avastın üstüne yok avastın mükemmel olması için önce güvenlik açığınızı kapatmalısınız avast hergün kendini güncellediği için her güncellemede yeni çıkan virüsleri tanıyor databasesine alıyor eğer güvenlik açığınızı kapatmışsanız ve avast kuruluysa virüslerle oyun oynaya bilirsiniz mesela virüsü masa üstüne çeke bilirsin ismini değiştirip winziple sıkıştırır hergün virüs biriktirerek cd ye kaydede bilirsiniz sizinde virüsünüz olur ama kötü amaçlar için kullanmazsınız kafanızı karıştırmak istemem unutmayın ki pc nizde virüs varsa sisteminiz yavaşlar internetten koparsınız programlarınız açılmaz bilgisyar sürekli hata mesajı verir formatlarsınız yüklersiniz 3 gün sonra aynı hatalarla karşılaşırsınız yine internetiniz kopar yine hata mesajları verir eğer işletim sisteminiz xp ise http://update.microsoft.com/windowsu...ult.aspx?ln=tr bunu tıklayın bilgisyarınızı güncelleştirin güvenlik açığını kapatın bu çok önemli unutmadan kullandığı işletim sisteminin keyi lisansı yoksa sp 2 yi yüklemez ama güncelleme yapa bilir sadece sp2 yüklemez !

Süper Moderatör IBOWARE Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    1 Mesajda 1 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    359

abi ben bilmem ne kadar ii olduüğunu gözümle gördüm fakat @horoz abinin dediği gibi kaspersky ve antivir bence en iyisi önceden kaspersky kullanıyodum fakat onunda key problemi çok olduğu için bıraktım antivir ücretsiz üstelik hiç bi serial crack mırack istemiyo

Kıdemli Kayıtlı Kullanıcı AKİN Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    78

ustalar tam sizi bu virüs işinde yakalamışken söyleyeyim.bizim bilgisayarda at kişnemesi gibi bir sesli virüs var allah aşkına bunu nasıl yok edebiliriz.yardımcı olur musunuz?olur olmaz kişneme sesi geliyor ve bazen korkuyoruz.tşk.
    Son düzenleyen AKİN, 22-Ağustos-2005 saat 09:57.

Sayfa 1 - Toplam 6 12345 ... SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)