Selam, arkadaşlar "ultra video splitter" programının kullanımını bilen bir arkadaş bizimle paylaşırsa çok makbule geçer. Sevgi ve saygılar
Selam, arkadaşlar "ultra video splitter" programının kullanımını bilen bir arkadaş bizimle paylaşırsa çok makbule geçer. Sevgi ve saygılar
@apricot usta AVI dosyaları divx ve svcd ye dönüştüren en iyi program neyi önerirsin? AVI dosya 30 frame avi oynadırken iyi oynatıyor moviemaker ve bazı programlar denedim sanki 30 frame 20 frame olarak dönüştüdü gibi kesik kesik oluyor avi gibi oynamadı.
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Gezegen Demişki
@apricot usta AVI dosyaları divx ve svcd ye dönüştüren en iyi program neyi önerirsin? AVI dosya 30 frame avi oynadırken iyi oynatıyor moviemaker ve bazı programlar denedim sanki 30 frame 20 frame olarak dönüştüdü gibi kesik kesik oluyor avi gibi oynamadı.
banada![]()
![]()
Küçük şeylere önem verenlerelinden büyük şeylergelmeyenlerdir....
EFLATUN
İndirelim bakalım usta nasi bişey.... Teşekkürler
Sadece kuru teşekkür edebilirim senin terazinin durumu aynı![]()
Küçük şeylere önem verenlerelinden büyük şeylergelmeyenlerdir....
EFLATUN
Teşekkürler usta her ikisinide indiriyorum bakalım nasıl olacak
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Divx i programı çok güzel film edit bölümüde var ben subtitles yerden bir yazı yazdım yazı film üzerinde göründü OK ledim bitişe gidip filmmi divx e dönüştürüp kaydettim ama yazı yok bir türlü gösteremedim ama bu divx in orijinalı para verip alınır çünkü güzel bir şey hem yüksek kalite hemde küçük boyut hemde artık şimdiki DVD playerler divx leri oynatıyor öyle biliyorum diğer formatlar tarih oldu bence bununla tanıştıktan sonra yanlız bir sorun var 1.5 saatlık bir filmmi saatler sürüyor dönüştürmek CPU 100% kullanıyor bu arada CPU nedir yükseltmek imkanı varmı?
teşekkürler
çok teşekkür
tesekkurler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin