Trojan olan programlarda Norton ile tarattığında bir şey yok diyor ama ever firewall varsa bilgisayarda nortonunda olur programı kurarken trojanı yakalıyor ve ağzını burnunu dağıtıyoryerden yere çalıyor
Aman dikkat
Trojan olan programlarda Norton ile tarattığında bir şey yok diyor ama ever firewall varsa bilgisayarda nortonunda olur programı kurarken trojanı yakalıyor ve ağzını burnunu dağıtıyoryerden yere çalıyor
Aman dikkat
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Gezegen Usta Bende Kaspersky var bunla tarama yaptım ama yok dedi kurarkende bulmadı bendeki anti-virus programında mı? sorun var anlayamadım...
:melek2:Uzay Forum'un:melek2:TEK::caliskan
:darbe: YaRaMaZ MoDeRaToRü:darbe:
Arkadaslar Tekrar Tekrar Özür Diliyorum Benim Dikkatsizligim :(
bazen tarattiğinda bulmuyor kurarken buluyor
Geçenlerde STV de hack çıktı bazı internetten indirdiğiniz bedava virus programları arkasına gizlenmiş özel virusler var dedi siz bunu kurduğunuzda korunuyorum zannediyorsunuz ama aslında bu program bilgilerinizi toplayıp gönderiyor dedi
ben bunu duyduktan sonra artık her programdan şüpelenmeye başladım ve düşündümki bu programcılar neden bedava program yapsınlar millete bedava dağıtsınlar diye düşünmeye başladım.
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Sende Haklısın Gezegen Usta Artık Neyin Saglıklı Oldugunu Anlayamaz Olduk...
evet her şeyden şüphe duymaya başladık
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin