ustalar cihazım xtreme 550A 12.03.A5 hangi yazılımı yüklemeliyim????? sağolun
ustalar cihazım xtreme 550A 12.03.A5 hangi yazılımı yüklemeliyim????? sağolun
H/W 12.03.A5 olan yazilimi yuklemelisin.ondergunes Demiş ki:
RegdaR usta fullx ler için olan yazılımlardan rc2 mi rd2 mi??? bunu anlayamadım cihaza baktım herhangi bi şey yazmıyor sağol..RegdaR Demiş ki:
ellerinize sağlık, 12.03.A5 digix rc cihazım var, 1. dosyayı kupatsky ile yüklüyorum yükleme sonunda cihaz kendini kapatıyor 2. dosyayı istemiyor. daha sonra kendim yüklediğimde no av hatası veriyor. yardım.
Cihazinda modulun ust kismindaki izgarasindan baktiginda beyaz etiket gorunuyorsa RD2 yazilimi yuklemelisin arkadasim.ondergunes Demiş ki:
Kanallari tekrar tarat.ozgur6733 Demiş ki:
sorunumu çözdüm, yüklemeyi yaparken açma kapama düğmesini kullanıyordum bu yüzden ekrana ikinci yükleme yazısı gelmiyordu, yüklemeyi pwr düğmesini kullanarak yapınca ikinci yükleme yazısı geldi, cihaz sorunsuz çalışıyor, noav hatası alan arkadaşlar buna dikkat edebilirler, 12.03.A5 fullx1-2 ok. emeği geçen ustalara çok teşekkürler.
merhaba, ikinci yükleme nedir?açıklayabilirmisiniz.
ikinci yükleme diye bir şey yok ama birinci yüklemde yanlışlar veya yanlış yazılım yükledin ise yeniden bir daha yükle demek istemiştir arkadaşımız
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
ustalardan 1010 larada el atmalarini istiyoruz saygilarimizla.eminiz cözeceklerdir bekliyoruz.........
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin