slm
uydulardan bi sürü yazılım vs kontrollü kontrolsüz yağıyor bunları yakalayıp
download eden programlar varmış bu konuda bilgisi olan yardım edebilirmi
acaba?
slm
uydulardan bi sürü yazılım vs kontrollü kontrolsüz yağıyor bunları yakalayıp
download eden programlar varmış bu konuda bilgisi olan yardım edebilirmi
acaba?
nedim biraderim bende goldmaster 30300 cihaz için benzer prog arıyorum iyiki açtın konuyu tşk.
Ne tür yazılım ve programlar bunlar? Sadece Uydular için mi bu dediğiniz yazılımlar?
* Bilgi doğru olduğu sürece ve paylaştıkça güzeldir.
---------------------------------------------------
* KAON KSC511 CI 2MB 12.01.A5
Bemin bildiğim uyduarda internet bağlantısı var bu uydulara çanağı çevirip ve PC ne dijital receiver kart takıp PC ni devamlı açık bırakarak başkalarının satın aldığı film vs dosyalar kanca atarak bir kopyası bilgisayarına indirebilirsin bundan mi bahsediyon bilmiyorum
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
skystar 2 gibi dijital tv kartlarıyla gelen dosyaları tür veya herhangi bir sınıflandırma yapmadan sadece sadece download eden bazı programlar var ama benim ulaşabildiklerim dijital tv kartlarıyla çalışıyor örnek link : http://www.hardwaremania.com/forum/a...p/t-12380.html
recieverlerden böyle bir olayında olduğunu duymuştum ama bir türlü bulamıyorum nerede gördüğümü dediğim linki incelerseniz olayı daha net anlarsınız herhalde yoksa sky modülün tek espirisi tv kartı olmadan bilgisayardan tv seyretmek değil herhalde
sanırım??????????
SS2 karti ile uydu baglantisi yaparak ProG DVB ana programiyle hem sifreli yayinlari hem de Offline Download yaparak program mp3 film v.s indirme imkaniniz bulunmaktadir.
IRDETO2 CONDİTİONAL ACCESS
AR/GE TR CLUB TURKEY
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin