selam,arkadaşlar goldmaster 11400 cım cihazım var,yazılım yükledikten kanallar karışık geliyor.yazılımı p2s administrator ile yüklüyorum.kanalları yazılımdan önceki haliyle tekrar nasıl yüklerim.? bilen varmı.? teşekkürler
selam,arkadaşlar goldmaster 11400 cım cihazım var,yazılım yükledikten kanallar karışık geliyor.yazılımı p2s administrator ile yüklüyorum.kanalları yazılımdan önceki haliyle tekrar nasıl yüklerim.? bilen varmı.? teşekkürler
Aynı şekilde geri gelmesi mümkün deil diye biliyorum kanallarını tekrardan manuel sıralayıp bu dedigimi yapabilirsin...Her yazılım atmadan önce bunu yaparak kanal listeni saklaya bilirsin Fabrika ayarlarına Dönmeden evvel kullanımdaki kanallarınızı "5679" ile yedekleyebilirsiniz.Fabrika ayarlarına dönseniz de kaydettiğiniz kanallar kalacaktır."5680" ile kayıtlı kanalları bellekten çıkarabilirsiniz. tabi bu aciko 4225 cım için gecerli goldmaster 11400 CIM da aynı cihaz aslında ama cihazına acikonun bu modelin yazılımını yüklediginde yukarıda yazdıgım gibi yedekleye bilirsin.... bu dedigimi önce kendi cihazında dene olmassa acikonun 4225 modelinin yazılımını yükle! EKTEDE ACİKO 4225CIM yazılımını veriyorum...
Son düzenleyen Adem GENÇ, 23-Temmuz-2005 saat 10:12.
®
teşekkürler, stajer dragon
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin