ACİKO Sorunlarını Burada Toplayalım BAŞKA KONU AÇMAYINIZ
Sizlere Buradan Yardımcı Olmaya Çalışacagız Sorunlarınıza BU bölümde Cevap alacaksınız...
ACİKO Sorunlarını Burada Toplayalım BAŞKA KONU AÇMAYINIZ
Sizlere Buradan Yardımcı Olmaya Çalışacagız Sorunlarınıza BU bölümde Cevap alacaksınız...
®
selam ben 3224 e son yazılm olan 1437UPD 1 yüledim fakat bazI kanalları açmıyo emu larıda Yesledim olmadı acaba hata bendemi Arkadaşlar Sistemdede gözüküyor SAYGILAR.
Yazılımlarda sorun yok büyük ihtimal sistemdendir halen çözemdediysen msn adresimden yardımcı olmaya çalışırım
®
iyiolur
arkadaşım hallettim ilginize teşekkür.saygılar kolaygelsin.
selam aciko 322x makinam var ve makinaya 06.06.05 tarihli yazılımı attım makinada hızlı kanal bulma tuşuna basıp kanal ismi yazdığımda kanal çıkıyo ama kanalı seçemiyorum ve kanal geçişlerinde kumandada takılma var ve türksattaki malum kanallar açılmıyor bunlar hakkında bilgi alabilirmiyim (akcanadem@yahoo.com)
Selam Arkadaş Evet o yazılımda Ufak Bİ problem vardı bende Rastladım ama Türksattaki malum kanallarda bi problem yaşanmadı. ekte verecegim test yazılımıdır.Tavsiyem Onu yüklemendir... Dreamsoft v1.4.4.0 Beta1 test
Son düzenleyen RegdaR, 01-Temmuz-2005 saat 00:18.
®
arkadaş ellerine sağlık teşekkür ederim yazılımı denedim sorunsuz çalışıyor devamını bekliyoruz kolay gelsin.
slm arkadaşlar.benim sizlere bi sorum olcak.ben enson mayıs ortalarında yazılım atmıştım.şimdi multiler polsat hiç biri çekmiyo.tekrar yazılım atcamda.hanigi yazılımları atmalıyım.o tarihten itibaren çıkanların hepsini sırayla mı yükliyecem.yoksa en son çıkanı yüklesem yeter mi?yada hangisini yüklemeliyim.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.hepinize kolay gelsin.kib.sağlıcakla kalın İnşallah.![]()
Receiverin için en son olanı yükle
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin