Arka plan yüklemek için her şey ayrıntılı bir şekilde bu dosyada resimli bir şekilde anlatılıyor.
Arka plan yüklemek için her şey ayrıntılı bir şekilde bu dosyada resimli bir şekilde anlatılıyor.
radyo fonunu yükleme aracını nereden indire biliriz.
kaon topğinde var
ara
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
KAon cihaza her arka fon yüklemeye çalışmamda
open a valid image...
maximum size for this firmware it's...
12294Bytes
Gibi bir uyarı veriyor
Yradımcı olursan memnun olurum..
Bundan "12294Bytes" küçük olmalı diyor yüklediğiniz resim
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
ustam bu radyo dosyasını büyütmenin yolu yok mu? mesela en az 12294 byte yazan bir yazılıma 20 kb lık bir arka fon ekleme şansımız varmı değişik yollarla...
malesef yok ama o resmi keserek veya çözünürlüğünü düşürerek küçültebilirsin
gezegen kardeşim radyo fonu yükleme aracını bi türlü bulamıyorum kaon topğinde var demişsin araştırdım bi türlü yakalayamadım açıklık getiripte yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler.
radyo fonu yükleme talimatını okudum fakat yükleme programını bulamadım resimde gözüken radyo fonu yükleme kup programını indirmek istiyorum fakat kup programını bulamadıgım için yükleme yapamıyorım yaklaşık 40 adete yakın cihaz verdim eşe dosta hepsi benden haber bekliyor ilgilenirseniz sevinirim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin