Bugün liseden bir arkadaşla birlikte ailecek istanbul'un ünlü bir pidecisine pide yemek için gittik. Saat 19.30 gibi pideleri sipariş verdik, Pidenin yanında bir fanta bir ayran ile 8 tane de kola söyledik. Kolalar şişede geldi, ve masada açtılar. Bizim hanımın içtiği Coca Cola'nın içinde bir parça vardı. Benim 5.5 yaşında ki oğlum buz olduğu düşüncesiyle buzu ben yiyeceğim diyerek kalan biraz Coca Cola'yı aldı içti. Ama dibindeki cola'nın dibi büyüklüğünde parlak kahverengi sülüğe benzer bir madde vardı. İğrenç bir görüntü idi yani. Belki kolanın yapıldığı katılaşmış maddedir bilemiyorum. Ama o büyüklükte bir madde Cola şişesine nasıl girer, acaba insan sağlığına aykırı bir madde mi hala bilemiyorum. Pide salonunun sahibi bu şişeyi aldı... Bu arada pide yiyen herkesin midesi bulandı, yediğimiz yiyeceğimiz zehir oldu bizlere... Bundan sonra Coca Cola içeceklerin her an bir çirkin görüntülü bu maddelerin karşılarına çıkabileceğini bilerek bunu içmesi gerekmektedir. Yani gazetelere her gün reklamlar vermek, ekonomik gücünü reklamlarda kullanmak yerine müşteriye duyarlılık göstermesi gereken Coca Cola'nın böyle bir rezilliği yapabileceğine ihtimal bile vermiyordum ama kendi yaşadıklarımdan sonra herkese Coca Cola içerken böyle süprizlere de hazırlıklı olmasını öneriyorum. Bu yaşadığım olayı hemen iletmek istediğim Coca Cola müşteri temsilcisine ise bir türlü ulaşamadım. bir tane 0800 216 19 20'li bir numaraları ile 444 3 040'lı bir numaraları var ama bunlar da sadece biz bak ilgileniyoruz türünden reklam amaçlı kunulmuş numaralar. Çünkü 0800'lü numara yanlış öyle bir numara yok diyor, 444 3 040'lı numaraya ise hiç bakan bile yok. Yani sadece reklamdan ibaret koca bir balon. Bizleri sadece yolunacak tavuk gören, hijyene, sağlığa önem vermeyen, insanı önemsemeyen bir ticari şirket. Üzüldüm onlar adına...

------ ▲ Önceki mesaj zamanı saat 21:19 ------ ▼ Sonraki mesaj zamanı saat 21:23 ------

Bu arada ismim Yüksel Şahin ve cep telefonu ile resimlerini de çektik... Ancak burada resim konulamadığı için resim ekleyemedim. Bu çıkan maddenin hıfsızsıha enstitüsünde analizlerini yaptırtmaya çalışacağım. Onların sonuçlarını da inşallah paylaşırım.