24.10.2011 tarihinde Hızlıal.com dan.(fatura no:522553 ) 1800tl ye samsung led tv aldım.
Kargo 26.10 da elime geçti ve samsung servisini çağırdım.Gelen servis kurulumu fiziki olarak gerçekleştirdi ve tv nin fişini takınca ekranın İÇERİDEN kırık olduğunu gördü bir tutanak yazıp ayrıldı. Ürünü geri gönderdim fakat ÇOK değerli hızlıal.com yetkilileri ürünü geri alamayacaklarını ürünün kutusunun üzerinde küçk bir delik olduğunu söyleyerek kabul etmediler. Kırık Ürün elimde patladı.Üzerine bir bardak su mu içmeliyim 1800 ün ?
Yoksa servis gelene kadar kargocuyumu bekletmelimiydim kapıda? .Sonuç olarak Arkadaşlar ben Mağdur oldum Hızlıal.com ilgilenmiyor topu kargo şirketine attılar, ürünü bana attılar paranın üstüne yattılar...
Hakkımı helal etmiyeceğim.Büyük bir alışveriş sitesi bunu nasıl yapar anlamıyorum ..
Bana diyorlarki ürünü bilerek aldın ve kargodan teslim alırken imza attın ( bu imzanın anlamı ürünü sağlam aldığıma dairmiş) Yahu benim gözlerimde x-ry ışınımı var kutunun içini görüpte almayayım..Sonuçta servis gelip kurdu form tutup ürünün hasarlı olduğunu beyan etti..Daha ben nasıl kendimi ifade edeyim..
İnsanın 10 saniye kullanmadığı led tv için 1800tl vermesi üzüyor.

Alıntı Yaparak Cevapla
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin