Ben Cine5 tv de izlediğim bir programda Grey Away isimli bir ürünün beyaz sac sorununa 3 ay gibi. Bir sürede %100 cagre bulduğunu duydum ve tüm söylenenlere inanarak danışma hattını aradım.Normainternet isimli firma bana ürünün %100 çözüm olduğunu ve üründen memnun kalmazsam 30 gun icinde faturasiyla iade edebileceğimi söyledi.Bende sipariş verdim.Kargo yolu ile kapıda ödemeli ürünü teslim aldım ve 3 aylık kullanım paketine 270 tl ödedim.Fakat çevremde bu ürünü kullanan arkadaslarım hiçbir ise yaramadığını söyleyince,firmayı arayıp ürünü iade etmek istediğimi söyledim.Firma böyle bir iade sebebi kabul edemeyecinden ürünün iadesinin kesinlikle mumkun olamayacağını ve ürünü sadece 1 ay kullanıp,bu ürünü kullandığımı ve fayda görmediğimi ispat edecek bir kan testi sonucunda iade alacağını,böyle bir şey nasıl olur dedigimdede isminizi ve numaranızı buraya kaydettik artık tüm koşulları saglasanizda iade işleminizi yapamayacaksınız,bizi arasanizda telefonlarınıza cevap verilmeyecek denip,telefon suratıma kapandı.O andaki duydugum üzüntüyü tarif edemem.Paramin yandığına mı?Firmanın gayri ciddi oluşuna mı?Dolandirildigima mı?Elimde icinde ne olduğu bilinmeyen kimyasal ürünler kaldığına mı?...Neye uzulecegimi bilemedim!Ertesi gun tüm sakinliğimle firmayı aradım ve bakın benim mesafeli satışlarda 7 gun icinde neden belirtmeksizin iade hakkım olduğunu ve bugün bu ürünü kargo ile geri yollayacagimi söylediğimde firma yetkilisi gülerek,parani alamayacağını bile bile niçin ürünü yolluyorsun dedi ve benimle resmen dalga gecti.birisi resmen benim parami çaldı ve ben birsey yapamıyordum..tabiiki durmadım Tuketici derneğine gittim ihtar çektirdim.Ürünü firmaya paramla kargoladim.faturam,ihtar kağıdım,ürünü geri yolladığına dair kargo makbuzumla ilçe kaymakamliklarindaki Tuketici heyetine yarın çıkacağım.Umarım hakkımı alabilirim.Ama bu olayı yazabileceğim tüm forumlarda halka duyuracağım.Benim gibi başkalari da kandirilmasin!!!

Alıntı Yaparak Cevapla
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin