Canon G7 fotoğraf makinem var çektiği videolar AVI formatın yanı çok yüksek boyutta yarım saatık video 4GB yer kaplıyor video kaliteside iyi ancak bukadar büyük boyuttaki videoları saklamak kolay değil senelerdir video sıkıştırma programı aradım ve sonunda geçenler çok basit gibi görünen "Speed Video Converter" programı buldum gerçekten mükemmel bir sıkıştırma yapıyor tüm videolarımı xvid formatına sıkıştırdım kalitede hiçbir kayıp olmadan sıkıştırıyor.
Böyle güzel bir programı sizlerle paylaşmak istedim biliyorum ki bir çok kişi bilgisayarındaki video dosyaları görüntü kayıp omadan sıkıştırarak yer kazanmak isteyecektir.
Ben varsayılan ayarları ile sıkıştırdım kalite kaybı değil kalite arttığınıda syleyebilirim hem hızlı sıkıştırıyor hemde kaliteli.
video_splitter.jpg
http://www.uzayforum.com/threads/146...ideo-Converter
Diğer konudaki program ile tek farklılığı videoları kesme özelliği olması ama bana sanki sıkıştırmada diğer program daha iyi gibi geldi bana ancak emin değilim
Not: sıkıştırmak istediğiniz format kodeği programda görünmüyorsa codec yüklemeniz gerekir unutmayın




Alıntı Yaparak Cevapla

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin