Yaklaşık 1 yıl önce Karabağlar Rapsodi Mobilya'dan çok beğenerek bir gardrop aldım. Ne var ki, gardrobun sürmeli kapağı bozuldu. Çok ağır olan bu kapağın bozulması, benim dolabımdaki koca bir bölmeye ulaşımımı tamamen engellemiş durumda. Her sabah işe giderken fiziki koşulları zorlayarak kıyafetlerime ulaşmaya çalışıyorum.
Rapsodi Mobilya'yı yaklaşık bir buçuk ay önce ilk aradığımda beni sıraya koyacaklarını söylediler. Fakat bir buçuk aydır servis sırası Karşıyaka'ya ve bana gelmedi. Birkaç gündür Rapsodi Mobilya ile yoğun olarak yaptığım tüm telefon görüşmelerine, en yetkili kişi ile görüşme isteğime rağmen hala mağdur durumdayım. Hatta ve hatta, bu şikayetimi internetteki platformlardan ve tüm çevreme yüz yüze iletişim ile aktaracağımı defalarca vurguladım. Sonuç ise, anlaması mümkün olmayan bir ilgisizlik. Bu çağda müşterisinin ihtiyacına çözüm üretemeyen ve mağduriyetini çözemeyen bu firmayı kınıyorum. Satış sonrası hizmetteki bu başarısızlıklarından dolayı da, herkese Karabağlar Rapsodi Mobilya'dan alışveriş yapmamasını tavsiye ediyorum!

Alıntı Yaparak Cevapla

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin