Bulunan 1 den 4 - Toplam 4

Konu: Bir buçuk aydır Karabağlar'dan Karşıyaka'ya gelemeyen servis!

Yeni Kayıtlı Kullanıcı denizmaden Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    0 Mesajda 0 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    0

Varsayılan Bir buçuk aydır Karabağlar'dan Karşıyaka'ya gelemeyen servis!

Yaklaşık 1 yıl önce Karabağlar Rapsodi Mobilya'dan çok beğenerek bir gardrop aldım. Ne var ki, gardrobun sürmeli kapağı bozuldu. Çok ağır olan bu kapağın bozulması, benim dolabımdaki koca bir bölmeye ulaşımımı tamamen engellemiş durumda. Her sabah işe giderken fiziki koşulları zorlayarak kıyafetlerime ulaşmaya çalışıyorum.

Rapsodi Mobilya'yı yaklaşık bir buçuk ay önce ilk aradığımda beni sıraya koyacaklarını söylediler. Fakat bir buçuk aydır servis sırası Karşıyaka'ya ve bana gelmedi. Birkaç gündür Rapsodi Mobilya ile yoğun olarak yaptığım tüm telefon görüşmelerine, en yetkili kişi ile görüşme isteğime rağmen hala mağdur durumdayım. Hatta ve hatta, bu şikayetimi internetteki platformlardan ve tüm çevreme yüz yüze iletişim ile aktaracağımı defalarca vurguladım. Sonuç ise, anlaması mümkün olmayan bir ilgisizlik. Bu çağda müşterisinin ihtiyacına çözüm üretemeyen ve mağduriyetini çözemeyen bu firmayı kınıyorum. Satış sonrası hizmetteki bu başarısızlıklarından dolayı da, herkese Karabağlar Rapsodi Mobilya'dan alışveriş yapmamasını tavsiye ediyorum!

Yönetici Adem GENÇ Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    29
    7 Mesajda 10 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    100

Varsayılan Cvp: Bir buçuk aydır Karabağlar'dan Karşıyaka'ya gelemeyen servis!

Geçmiş,
    Ülkemiz için çok şaşırtan bir durum değildir firmalar ürünü satana kadar olacak ve olmayacak şeyleri sıralayıp satış yaparlar ondan sonrada herşeyi inkar ederler.
    Aşağıdaki Resim Benim Köyüm. Rize/Ardeşen/Gündoğan Köyü

Yeni Kayıtlı Kullanıcı bedevi Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    0 Mesajda 0 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    0

Varsayılan Tüketici derneğine başvurmanı öneririm

Meraba... Bu tür durumları çok iyi bilirim arkadaşım. Aynı dert benim başımda da var. Hem de istikbal markasıyla ilgili bir sorun. Sana tavsiyem faturanı al ve de servise bildirim kağıdınla beraber tüketici koruma derneğine (tükoder) başvurman. Ihtarname yazılırken para iadesi olarak belirtiliyor. 30 iş gününde yapmak zorunda arızayı.. Ben istikbal le aynı sorunu yaşadım ve şu an hakem heyetinin kararını bekliyorum....

------ ▲ Önceki mesaj zamanı saat 00:17 ------ ▼ Sonraki mesaj zamanı saat 00:20 ------

marka diye güvenerek istikbalden ürün almamanızı tavsiye ederim. servis konusunda sıfır. insanı mağdur etme konusunda çok iyiler. istikbal markasının adına yakışmıyor....

Süper Moderatör guro Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    1 Mesajda 1 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    502

Varsayılan Cvp: Bir buçuk aydır Karabağlar'dan Karşıyaka'ya gelemeyen servis!

neden yabancı mala talep fazla oluyor çünkü bizim üreticimiz ürünün arkasında durmayı bilmez bizde yurtdışına gitmesin deyip kazıklanırız.
    UZAYFORUM

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)