Sayfa 2 - Toplam 2 İlkİlk 12
Bulunan 11 den 14 - Toplam 14

Konu: ovalı mağduru,

Yeni Kayıtlı Kullanıcı hakans Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    0 Mesajda 0 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    0

Varsayılan Cvp: ovalı mağduru,

yo başvurmadım daha,2 gün önce ford otosan merkezden aradılar,onlara da şikayet etmiştim antakya bayisini,irtibata geçip,araştırıp bana döneceklerini söylediler motor no,plaka falan istediler,,bekliyorum bakalım birşey çıkacağindan değil ama cewapları ne olacak merak edyorum??

Yeni Kayıtlı Kullanıcı hakans Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    0 Mesajda 0 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    0

ewet sonunda ford otosan bunları aramış çünkü ovalı antakya beni aradı her iki kelimede efendim,beyefendi vs..öyle kibarlarki bu gösteriyorki mücadele sonuç verdi gibi..şasi ye yaptığım resmi masraf önce 3 te 1 ini sonra yarısını en sonda 400 tl sini teklif ettiler ,benım masrafım 550 tl iydi (resmi) aslında gitme gelme masrafı çektiğim sıkıntı bürokrasi trafik vs berbat bi kısır döngüydü onun karşilığını hiç ödeyemezlerdi emin olun,,neyse koskoca firmanın bana ödeyeceği bütçesi 400 müşş 500 tl üsteledim 100 e bakmayın dediler ama onlar koca firma 5 e 10 bakıyorlar neyse büyüklük bende kalsın kabul etmek zorunda kaldım en azından kalan masrafı hallederim..birde servis bakımı sözü verdiler ufak tefek sorunları haledeceklerini belirttiler bakalım nekadar doğru göreceğiz..ama ford otosanı bu olaydan haberdar edecem, bilsinler öyle hatay ana bayinin bu konuda pazarlık yaptığını çünkü başta söylediler bizim suçumuz o masraf bizim masrafımız diye bi okadar da pervane oldular!!

UZAY Forum GeZeGeN Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    4 Mesajda 4 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    100

Emeğin karşılığı olur derler işte bu olsa gerek hak aramakta fayda var otosanı haberdar etminizi tavsiye ederim hala benle 3 ün 5 in pazarlığı yapıyorlar deyin
    3 kuruş 5 kuruş için koskoca bayı bayılığından olmak istemez herhalde sırada ben bayılık yapayım diye bekleyen mutlaka vardır otosan için kim müşteriyi memnun ediyorsa bayı seçimi ondan yana kullanır

Sayfa 2 - Toplam 2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Mesaj Yetkileriniz

• Yeni konu açmaya yetkiniz yok
  • Cevap yazmaya yetkiniz yok
  • Eklenti yüklemeye yetkiniz yok
  • Mesajınızı düzeltmeye yetkiniz yok
  •