Merhabalar,

Kavaklıdere Online servisinin ne kadar buyuk bir fiyasko oldugunu anlatmak istiyorum..24 Mayıs gunu internet uzerinden bir kac tane sarap aldım..İki gun sonra saraplar teslim edildiginde yanlıs kargonun bana gonderildigini gordum ve firmayı aradım..Yanlıslıktan haberdar olduklarını benim kolimin nerede oldugunu bildiklerini soylediler ve koliyi geri gondermemi istediler..Dediklerini aynen yaptım..Ancak ondan sonra ne bir arayan oldu ne de yeni bir teslimat..31 Mayısta Kavaklıdere Hotline'ı aradım..Antalya Bolgenin bana donecegini soylediler..Bir kac saat sonra Antalya Bolge'den bir telefon aldım..Konuyu Hotline'a anlatmıs olmama ragmen bir kez daha ne oldugunu sordular..Bir kez daha anlattım..Beni arayacaklarını soylediler ancak kimse aramadı..Bu sabah online merkezini bir kez daha aradım...Durumu bir kez daha anlattım ve cok sinirli oldugumu soyledim..Antalya Bolge bu sefer hemen aradı, sarapların onlarda oldugunu ve bugun teslim edilecegini soyledi..Yani ben aramasam , isin pesine dusmesem parasını pesin verdigim mallarımı asla teslim alamayacaktım..Bu durumu kendilerine anlattım..Beklerdim ki ozur dilesinler ve bir jest yapsınlar..Oralı bile olmadılar...Sarapları istemedigimi paramı geri istedigimi soyledim..Beni Ankara merkeze yonlendirdiler..Ankara merkezdeki santral operatorune online hizmetlerle ilgili bir sikayetim oldugunu anlattım..Ancak kimse ofisinde degildi....Lafın kısası, halen ne saraplarımı alabildim ne de paramı geri alabildim...Eger basınıza buna benzer bir sey gelmesine aldırmıyorsanız Kavaklıdere'den alısverise devam edin..Yoksa AMAN UZAK DURUN.......
Saygılar