arkadaşlar bu dgital kartının ayarlarında tırksatı bulamıyorum nasıl tarama yapacağız acaba
arkadaşlar bu dgital kartının ayarlarında tırksatı bulamıyorum nasıl tarama yapacağız acaba
gezegen bak sana resim bırakıyorum.nuradaki ayarları nasıl yapmalıyım hem turksat hem hotbirt olması lazım...siteden bana turksat 3a veridi onu girdim onu tıklıyorum aratıyorum ama fason resimlere bakarmısın...belkide unuversal ayarlarını yapamıyorum sana hem turksat hem hotbirt unuversal ayarlarını göstereceğim bakarmısın..gazolay.jpggazolay1.jpggazolay.jpg
hem turksat hem hotbirt unuversal oranın ayarlarında yanlışlık yapıyorum gib ne dersin
şu şekil aratmamda bir sıkıntı varmı...11962 sonuna 3 adet sıfır koyuyorm 333 sade yazıyorum 3/4 dikey başka ne yapabilirmki..turksat3a.jpg
Bunu hiç ayarlamadım ama resme baktığım kadar söyleyim
Anahtar Türü alanında DİSEqC seçtin doğru seçim
Altında Girdi 1, Girdi 2, Girdi 3, Girdi 4 bunlar hangi uydu hangi diseqc e bağlı olduğunu soruyor sen APT merkezi uydu sistemi varsa 1 ve 2 kullanacaksın Türksat ya 1 dır yada 2 dır
11962 03333 V 3/4 bu şebeke frekansıdır bu frekansta arama yaparken Network açık olmalı yoksa diğer frekansları çağırmaz
LNB Universal olmalı eğer birden fazla universal seçenek varsa 9750 / 10600 değerli olan universalı seçmeniz gerekiyor
eğer şebeke ile kanalları çağıramıyorsan http://www.lyngsat.com/turk42.html buradan frekansları alarak tek tek yaz
Uydu ismi önemli değil uydu ismi sen hangi uydu olduğunu bilmen içindir yoksa Türksat yazan yere istersen kendi adını yaz bu yüzden isme takılma Türksat yazan birini seç içindeki frekansları sil yenileri yaz ve tara
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
bu kartın kendi sayfasında.güncel progam vardı onu çekmem söylendi onu çekti o ayararl ile hiç uğraşmadım sadece dısec 1 turksat 2hotbirt bastım aramaya hepsi geldi gibi oldu...bu yeterli geldi daha kurcalamadım..ama bir ara sen ile şu unuversal olayına girmememiz lazım..birde verdiğin isteden nasıl manuel elle giriş yapacağımıza ( yani manuel girişi biliyorumda bazı receverler bazı tv kartlarında değişklik oluyor her frekans her kartta karşılık bulmayabiliyor onu aşamadam hala )
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin