8megabit 1megabyt olduğuna göre 64megabyt 512megabit dir.buna göre biz aslınsa sn/64megabit transfer ediyoruz<..64megabitte sn/8 megabayt eder..sn/8 megabayt 10sn/80megabyt eder bu diğerinden daha yakın oldu ama![]()
8megabit 1megabyt olduğuna göre 64megabyt 512megabit dir.buna göre biz aslınsa sn/64megabit transfer ediyoruz<..64megabitte sn/8 megabayt eder..sn/8 megabayt 10sn/80megabyt eder bu diğerinden daha yakın oldu ama![]()
bu hdd hddtune programı ile quick tarattım sonuçlara bakarmısınız...recebin160gbhddbedleri.jpg
şu an hdd regenerator v1,51 ile cd den bootlu cd ile bunu yapmaya çalıştım boot da bunu görmüyor...disketlide benim hoşuma gitmiyor bu harici hdd nasıl bu badleri kapatabilirim (içersindeki verileri aldım 24 saaat üzerine içi boş şu an )
HDDlerin veya flash belleklerin vs vs hepsinin yazma hızları ve okuma hızları farklıdır ayrıca bilgisayar hızına bağlı ve bir testte bilgisayarın meşguliyeti az olur diğer testte çok olur sen hiçbir şey yapmasan bile arka planda çalışan çok şeyler var bu testleri öyle gelişine yapılmaz usb üreten firma bu testti yaparken gelişi güzel rastgele yapmaz firmanın verdiği değer max dğerdir buda en hızlı okuyan en hızlı yazan en yüksek pc gibi hesalar onun ulaştıı değere ulaşmak kolay değil ayrıca transferde dosyalar denetlenebilir virüs programları ile veya buna benzer bu yüzden senin testtin sağlıklı olacağını düşünmüyorum
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
bad için ne yapabilirm acaba
Onu bilmiyorum
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin