8 Aydır aldığım HP marka pc yi kullanamıyorum;
müşteri temsilcisinin beni arayıp bilgisayarımı evden aldırıp sorunu gidereceklerini söylediklerinde sevinmiştim.8 ay sonrada olsa kullanabileceğimi düşünürken hayal kırıklığına uğradım.13.03.2010 da kargo ile evimden aldırdıkları pc için 15.03.2010 da beni arayıp, serviste 3 sefer donanım sorunu yok dedikleri kasada ekran kartı nın arızalı olduğunu amerikadan istediklerini gelince değiştirip teslim edileceğini söylediler. 23.03.2010 tarihinde müşteri temsilcisi beni arayıp ekran kartımın değiştirilip pc nin kargoya verildiğini söyleyince hp adına yakışanı yaptı diye düşündüm. 24.03.2010 tarihindede evime teslim edilen pc yi kurmak için kutudan çıkarıp çalıştırınca ilk şoku yaşadım. Daha açılışta ekran renkleri dağılıp sonra tekrar toparlandı. Kendi kendime açılışta belki olabilir dedim.Fakat 2 saatlik kullanım sürecinde 4-5 sefer ekran donup(kilitlenip) renkler karışınca moralim bozuldu. Kasayı incelediğimde usb girişlerinin önünde zedelenme olduğunu, kasa altında da sürtünmeden dolayı boya atıkları olduğunu fark ettim.Tekrar çıkartıp kutusuna koydum.Çekmiş olduğum fotoğraf ve video kaydınıda hp müşteri destek e mail atıp ne yapmam gerektiği konusunda çözüm istedim. Gün içerisinde birkaç kez aramama rağmen ne ben ulaşabildim nede onlar aradı.O tarihten bu güne dek belirli aralıklarla sürekli aramama rağmen her seferinde müşteri temsilcisinin meşgul olduğunu söyleyip atlatma yoluna gitmeleri çok garibime gitti.Sonuç olarak tüketici haklarına başvurmaya karar verdim.
Bu şekilde hp sorunlarını okudukça ve kendi yaşadığım sorunu düşününce böyle güvenilir diye bildiğimiz bir markanın 8 aylık süreçte bir pc sorununu giderip, kullanıma sunamaması hayret verici. Bu da garanti ve servis hizmeti konusundaki titizliklerini ortaya koyuyor.
bu konuda farklı fikir sunabilecek arkadaşlar varsa fikirlerini bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin