Sayfa 3 - Toplam 3 İlkİlk 123
Bulunan 21 den 26 - Toplam 26

Konu: AYDIN TERMAL TESİSLERİNE hakkımı helal etmiyorum.

Yönetici Adem GENÇ Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    29
    7 Mesajda 10 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    100

Varsayılan Cvp: AYDIN TERMAL TESİSLERİNE hakkımı helal etmiyorum.

Konu açan tarafından tek taraflı olarak anlatıldığında kişi haklı olduğunu düşünülmüştür ancak @TUGBA03 üyemiz konuya verdiğ cevapla işin rengi değiştir ve şirket adına sizinde sorulara cevap verebileceğini söyleyerek işin aslı ilk anda anlaşılandan çok uzak olduğu ortaya çıyor.
    Aşağıdaki Resim Benim Köyüm. Rize/Ardeşen/Gündoğan Köyü

Yeni Üye aydinterma Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    0 Mesajda 0 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    0

Varsayılan Adem beye teşekkürler...

Alıntı Adem GENÇ Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    Konu açan tarafından tek taraflı olarak anlatıldığında kişi haklı olduğunu düşünülmüştür ancak @TUGBA03 üyemiz konuya verdiğ cevapla işin rengi değiştir ve şirket adına sizinde sorulara cevap verebileceğini söyleyerek işin aslı ilk anda anlaşılandan çok uzak olduğu ortaya çıyor.

Adem Bey göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim. biz kimsenin peşinatlarıyla zengin olacak bir firma değiliz. usulsüz yapılan hiç bir iş yoktur. 2008 temmuz ayından beri tüm üyerine hizmet veren bir firmayız. en başta TÜKETİC DOSTU BİR FİRMAYIZ. burada yazan kişileri ben insafa davet ediyorum. 03 rumuzlu site üyesi kişi gibi bizim hakkımızda iyi düşünen daha doğrusu bizi tanımış olan, samimiyetimize inanan bir sürü üyemiz var. 03 rumuzlu kişi buraya iletişim bilgilerini yazsın hediye tatil kullandıracağım 1 hafta burada. özel olarak teşekkür ediyorum.
    aklında soru işareti olan şirketi arasın birebir sistemle ilgili bilgiyi verelim.
    “TARAFLARIN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ bölümünün 1.Maddesi olan CAYMA HAKKI: Kullanıcı, hiçbir cezai ve hukuki sorumluluk üstlenmeksizin işbu sözleşmenin imza tarihinden başlayarak 10 gün içerisinde kullanım hakkı konu hizmeti ret ederek sözleşmeden cayabilir, işbu sözleşmenin tesiste akdedilmesi halinde bu hüküm uygulanamaz; cayma hakkını on günlük cayma süresi içerisinde sağlayıcının sözleşmede belirtilen adresine yazılı olarak cayma bildirimi olduğu açıkça belirtir şekilde noter kanalıyla göndereceği bildirimle kullanır.cayma süresi dahilinde yapılan iptallerde kullanıcı banka, konaklama, promosyon ve bazı giderler için 1000 TL (bin Türk Lirası) ödemeyi kabul ve taahhüt eder “
    sözleşme maddesi aynen böyledir. aksi söylenemez.

Yeni Kayıtlı Kullanıcı sertur_1 Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    0

Alıntı TUGBA03 Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    yazdıklarınızı okudumda o kadar gülünç geldi ki. Mağdurum yazmışsınız. Ben hiç bir mağdurluk göremedim. Afyonda yaşıyorum aslen ankaralıyım. Hemşireyim. Bir grup genç akrabamla birlikte giderken bir ankete katılmamızı söyledi bizde katıldık. Anket sonucu şanslı kişiler arasına girdiğimizi söyleyerek bizi aradı. Akrabamla birlikte geldik. Tesisi dolaştık. Yemek yedik, hamam havuz (bu arada sağlıklı yaşam merkezleri harika) a girdik. Sözleşme anlatıldı. 10 yıllık almaya karar verdik. Sözleşmeyi okuyorsun arkasına da mutlaka gezdim, gördüm yazıp imzalıyorsun. Neden böyle yazmamız gerektiğini sordum. Görevli sözleşme burada yapıldığında iptal edilmesi durumunda peşinat araç, yeme içme, hamam havuz personel primi olarak verildiğinden üyeye ödenmez dedi. Haklıydı. Açıkbüfe restaurantta çeşit çeşit yemek yedik. Hamamına girdik kar çeşmesini kullandık, buhar banyosuna girdik, çocuğum apua parkı kullandı, yanımızdan hiç ayrılmayan öğrenci bir genç çok ilgilendi sağolsun. Hakediyorlardı yani peşinatı. Neyse imzaladık. Ben taksitli borcumu ödüyorum. Akraban ev almaya karar verdi yaklaşık 5.000 tl yatırmıştı. Iptal için yetkiliyle bizzat ben konuştum. Peşinat dışında paranın tamamının tarafımıza ödeneceğini söyledi. 1 ay içindede parası iade edildi.
    Size sorarım bu hizmetlerden faydalanmadınız mı?
    420 tl demişsiniz valla ben olsam sizi mahkemeye verirdim. 1000 tl peşinat aslında. 420 tl ye iyi niyetten dolayı iptal edilmiş birde utanmadan buraya yazmışsınız.
    O verdiğimiz para helal olsun. öğrenci gencin hizmet bedelide var içinde. Ailelerinden uzakta çalışıp alın terleriyle para kazanıyorlar.

Tesislerden memnun kalmanız ve sözleşme imzalamış olmanız o tesislerin haklılığını göstermez hanımefendi. Beni mahkemeye vermeye çok hevesliyseniz orda işe başlayın ve mahkemeye verin ama haddinizi aşmadan önce siz, burda yazan tesis yetkilisi ve bu sitede paylaşımda bulunan değerli katılımcılar lütfen aşağıdaki linke tıklasınlar gerçekleri görsünler. İnşallah sizde burda ve diğer tüketici sitelerinde mağdur olduğunuzu yazmak zorunda kalmazsınız. Ben hakkımı aradım ve aldım. Siz hak aramayı; mahkemeye verilmeyi gerektirici bir suç sayan zihniyette iseniz bu tamamen kendi tercihinizdir.

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku...g/Aydin+Termal

------ ▲ Önceki mesaj zamanı saat 11:32 ------ ▼ Sonraki mesaj zamanı saat 13:06 ------

Alıntı TUGBA03 Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    yazdıklarınızı okudumda o kadar gülünç geldi ki. Mağdurum yazmışsınız. Ben hiç bir mağdurluk göremedim. Afyonda yaşıyorum aslen ankaralıyım. Hemşireyim. Bir grup genç akrabamla birlikte giderken bir ankete katılmamızı söyledi bizde katıldık. Anket sonucu şanslı kişiler arasına girdiğimizi söyleyerek bizi aradı. Akrabamla birlikte geldik. Tesisi dolaştık. Yemek yedik, hamam havuz (bu arada sağlıklı yaşam merkezleri harika) a girdik. Sözleşme anlatıldı. 10 yıllık almaya karar verdik. Sözleşmeyi okuyorsun arkasına da mutlaka gezdim, gördüm yazıp imzalıyorsun. Neden böyle yazmamız gerektiğini sordum. Görevli sözleşme burada yapıldığında iptal edilmesi durumunda peşinat araç, yeme içme, hamam havuz personel primi olarak verildiğinden üyeye ödenmez dedi. Haklıydı. Açıkbüfe restaurantta çeşit çeşit yemek yedik. Hamamına girdik kar çeşmesini kullandık, buhar banyosuna girdik, çocuğum apua parkı kullandı, yanımızdan hiç ayrılmayan öğrenci bir genç çok ilgilendi sağolsun. Hakediyorlardı yani peşinatı. Neyse imzaladık. Ben taksitli borcumu ödüyorum. Akraban ev almaya karar verdi yaklaşık 5.000 tl yatırmıştı. Iptal için yetkiliyle bizzat ben konuştum. Peşinat dışında paranın tamamının tarafımıza ödeneceğini söyledi. 1 ay içindede parası iade edildi.
    Size sorarım bu hizmetlerden faydalanmadınız mı?
    420 tl demişsiniz valla ben olsam sizi mahkemeye verirdim. 1000 tl peşinat aslında. 420 tl ye iyi niyetten dolayı iptal edilmiş birde utanmadan buraya yazmışsınız.
    O verdiğimiz para helal olsun. öğrenci gencin hizmet bedelide var içinde. Ailelerinden uzakta çalışıp alın terleriyle para kazanıyorlar.
    UTANMADAN sözcüğü haddini aşan bir ifade. Ben sadece hak aradım ve aldım. Asıl hak arayan bir kişiye bu sözü etmek utanmazlık, onun ötesinde edepsizliktir. Okumuş ve saygın bir meslek meslek sahibi olduğunuz bilincine varmanızı ve seviyeli olmaya davet ediyorum sizi...

Siz benim neyim oluyorsunuzki verdiğim parayı benim adıma helal ediyorsunuz. Kazandığım parada ne gibi bir hakkınız var merak ediyorum doğrusu.

------ ▲ Önceki mesaj zamanı saat 13:06 ------ ▼ Sonraki mesaj zamanı saat 13:19 ------

Sayın yönetici;

Lütfen verdiğim linki tıklayıp ordaki feryatları satır satır okuyun. Hiçbir araştırma yapmadan tamamen ön yargılı olarak 03 rumuzlu üyenin söylediklerini doğrulamanız mağdur olan insanları hiçe saymanızdır. Kaldıki tıklayacığınız linkte de göreceğiniz üzere 03 rumuzlu üyenin durumunda olup taksitlerini düzenli olarak ödediği halde mağdur edilmiş bir çok insanın şikayetlerini göreceksiniz orada.

Söz konusu tesisin yetkilisi olduğu anlaşılan aydınterma rumuzlu üyeninde o linki tıklayıp mağdur olan o insanların mağduriyetlerini gidermelerini öneririm. Ayrıca tesisin bağlı bulunduğu ilçe Kaymakam lığının gelen yoğun şikayetlerden dolayı kendilerini uyarıp uyarmadığını ve mağdur olan insanların mağduriyetlerini gidermelerini isteyip istemediğini de burda belirtirlerse sevinirim. Yok böyle bir şey derlerse yazılarımın devam edeceğinin bilinmesini isterim.

Herkese saygılar.

Yönetici Adem GENÇ Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    29
    7 Mesajda 10 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    100

Benim admin olman birşeyi değiştirmez bende herkes gibi bir üyeyim herkes gibi mesaj yazarım yorum yaparım ben adminim diye her açılan konunun gerçeğini araştırıp soruşturmak gibi bir görevim asla olamaz

yazılan mesajlara göre yorumlar yaparız bu gayet doğaldır ben ne üyeyi tanırım nede firmayı tanırım
    Aşağıdaki Resim Benim Köyüm. Rize/Ardeşen/Gündoğan Köyü

Yeni Kayıtlı Kullanıcı sertur_1 Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    0

Benim admin olman birşeyi değiştirmez bende herkes gibi bir üyeyim herkes gibi mesaj yazarım yorum yaparım ben adminim diye her açılan konunun gerçeğini araştırıp soruşturmak gibi bir görevim asla olamaz

yazılan mesajlara göre yorumlar yaparız bu gayet doğaldır ben ne üyeyi tanırım nede firmayı tanırım
    Eyvallah sayın admin..

Yeni Kayıtlı Kullanıcı hodja35 Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    0

arkadaşım harikasın süpersin... Ama anlattığın kadarıyla biraz etkisiz kalmışsın. Ben de aynı şeyleri İhlas Armutlu da yaşadım ama öyle bir işler yaptım ki. Tam tersi gitmek için onlar zaman aradı. hele dönüşte anlayamazsın kaç kere evetlere getirip de götürdüm... Cık Cık..
    Benden akıllısı benim paramı alır ama yan gelir
    Seni kutluyorum tebrik ediyorum. Bu milleti hala yemek için neler yapıp ne haramlara bulaşanlar var.Hele yukarıda şikayet var. com için yazılanlar . Ben de bir ara oralara yazdım ama. ositeyi o firmalar ortak kurmuşlar...Şöyle halk tipi gerçek erkek bir site daha doğmadı. doğuramadılar. millet için bir şeyler yapan hala yok hep yemeye hep harama... Çünkü onlaq büyümüşler ama yazık haberleri yok..

Saygılarımla..

Sayfa 3 - Toplam 3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)