TUGBA03 Demiş ki:
yazdıklarınızı okudumda o kadar gülünç geldi ki. Mağdurum yazmışsınız. Ben hiç bir mağdurluk göremedim. Afyonda yaşıyorum aslen ankaralıyım. Hemşireyim. Bir grup genç akrabamla birlikte giderken bir ankete katılmamızı söyledi bizde katıldık. Anket sonucu şanslı kişiler arasına girdiğimizi söyleyerek bizi aradı. Akrabamla birlikte geldik. Tesisi dolaştık. Yemek yedik, hamam havuz (bu arada sağlıklı yaşam merkezleri harika) a girdik. Sözleşme anlatıldı. 10 yıllık almaya karar verdik. Sözleşmeyi okuyorsun arkasına da mutlaka gezdim, gördüm yazıp imzalıyorsun. Neden böyle yazmamız gerektiğini sordum. Görevli sözleşme burada yapıldığında iptal edilmesi durumunda peşinat araç, yeme içme, hamam havuz personel primi olarak verildiğinden üyeye ödenmez dedi. Haklıydı. Açıkbüfe restaurantta çeşit çeşit yemek yedik. Hamamına girdik kar çeşmesini kullandık, buhar banyosuna girdik, çocuğum apua parkı kullandı, yanımızdan hiç ayrılmayan öğrenci bir genç çok ilgilendi sağolsun. Hakediyorlardı yani peşinatı. Neyse imzaladık. Ben taksitli borcumu ödüyorum. Akraban ev almaya karar verdi yaklaşık 5.000 tl yatırmıştı. Iptal için yetkiliyle bizzat ben konuştum. Peşinat dışında paranın tamamının tarafımıza ödeneceğini söyledi. 1 ay içindede parası iade edildi.
Size sorarım bu hizmetlerden faydalanmadınız mı?
420 tl demişsiniz valla ben olsam sizi mahkemeye verirdim. 1000 tl peşinat aslında. 420 tl ye iyi niyetten dolayı iptal edilmiş birde utanmadan buraya yazmışsınız.
O verdiğimiz para helal olsun. öğrenci gencin hizmet bedelide var içinde. Ailelerinden uzakta çalışıp alın terleriyle para kazanıyorlar.
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin