Sayfa 1 - Toplam 3 123 SonSon
Bulunan 1 den 10 - Toplam 26

Konu: AYDIN TERMAL TESİSLERİNE hakkımı helal etmiyorum.

Yeni Kayıtlı Kullanıcı sertur_1 Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    0 Mesajda 0 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    0

Varsayılan AYDIN TERMAL TESİSLERİNE hakkımı helal etmiyorum.

Doldurduğum bir anket neticesinde AFYON Gazlıgöl de bulunan AYDIN TERMAL tesislerinde (4) gün hediye tatil kazandığım bildirilerek 21,02,2010 tarihinde tesise davet edildik. Burada (4) saat süren ve tamamen tek taraflı propaganda ve psikolojik yönlendirme ile 10 yıllık devre tatil sözleşmesi imzaladım.

Sözleşme gereği 420,00 TL peşinat ödedim ve her biri 71 Euro olan 36 senet imzaladım. Daha sonra tesiste okutulmayan sözleşmeyi okuduğumda aldatıldığımı anlayarak cayma hakkımı kullandım ve sözleşmem feshedilerek senetlerim iade edilmesine rağmen HİÇBİR HİZMET ALMADIĞIM HALDE KAPORA SAYILARAK 420,00 TL. TARAFIMA İADE EDİLMEDİ.

Daha sonra yaptığım araştırmada özellikle İZMİR,KONYA,AFYON ve ISPARTA yöresinden birçok vatandaşımızın AYDIN TERMAL TESİSLERİNİN bu oyununa geldiğini ve birçok kişinin bu yolla mağdur edildiğini öğrendim. Bu nedenle vatandaşlarımızı uyarmayı bir görev biliyorum ve benden gasp edildiğini düşündüğüm bu parayı İLGİLİLERİNE HELAL ETMİYORUM.

Süper Moderatör
    bacanak93 Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    4 Mesajda 10 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    1227

Varsayılan Cvp: AYDIN TERMAL TESİSLERİNE hakkımı helal etmiyorum.

gecmisolsun kardesim yaptigin millete bildirerek cok iyi birsey yapiyorsun bir birimize bu sekilde detek olarak insallah kallekteri olmayan insanlari duzeltecegimize innaniyorum tekrar gecmisolsun

UZAY Forum GeZeGeN Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    4 Mesajda 4 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    100

Çok geçmiş olsun,
    Demekki adamlar hep peşinatın peşindeler bir yeri defalarca satıyorlar sonra vaz geçiyorlar kapora yandı diyerek hiçbir hizmet vermeden 420TL cebe indiriyorlar müşteride olan 420TL ye olsun senetleri aldıkya diyerek 420TL nin peşine düşmüyor
    Bu tip insanları ilgili yere şikayet etmek lazım

Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    0

İlgi gösteren arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Birde şu hususu belirtmek istiyorum. Söz konusu şikayetimi "şikayetim.com" sitesinede yazdım yayınlamaları için. Ama beyefendilerin işine gelmedi sanırım. Öyle görünüyorki ilgili firma ile görüştüler ve ne vaad edildiyse yayınlamaktan vazgeçtiler ve bana bilgi mesajı göndermişler. Hakkımı nasıl aramam gerektiğine dair. Be kardeşim ben bilinçli bir tüketici olarak hakkımı zaten arıyorum. Sen hukuk portalı değilsin ve senden ne yapabilirim doğrultusunda bilgi istememişim. Sadece bir vatandaşlık görevi bilinciyle seni izleyenleri bilgilendirmek istemişim başkalarınında canı yanmasın diye.

Haksızmıyım arkadaşlar. Neyse başınızı ağrıttım. Herkese hayırlı günler diliyorum.

Süper Moderatör
    bacanak93 Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    4 Mesajda 10 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    1227

sonuna kadar hakkini ara kardesim

UZAY Forum GeZeGeN Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    4 Mesajda 4 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    100

Alıntı sertur_1 Demiş ki: Mesajı Görüntüle
    İlgi gösteren arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Birde şu hususu belirtmek istiyorum. Söz konusu şikayetimi "şikayetim.com" sitesinede yazdım yayınlamaları için. Ama beyefendilerin işine gelmedi sanırım. Öyle görünüyorki ilgili firma ile görüştüler ve ne vaad edildiyse yayınlamaktan vazgeçtiler ve bana bilgi mesajı göndermişler. Hakkımı nasıl aramam gerektiğine dair. Be kardeşim ben bilinçli bir tüketici olarak hakkımı zaten arıyorum. Sen hukuk portalı değilsin ve senden ne yapabilirim doğrultusunda bilgi istememişim. Sadece bir vatandaşlık görevi bilinciyle seni izleyenleri bilgilendirmek istemişim başkalarınında canı yanmasın diye.

Haksızmıyım arkadaşlar. Neyse başınızı ağrıttım. Herkese hayırlı günler diliyorum.
    Demekki site ile firma arasında bazı şeyler dönüyor
    Mesela: alo firma bak senden şikayetçi olan biri var mesajını yayınlayalımmı yoksa size banka hesabımızı gönderelimmi?

Bir site tüketici şikayetine yer veriyorsa tüketici mesajını yazar yayınlanır yoksa şirketlle görüşerek şikayet yayınlanırmı
    Kim derki bizim hakkındaki şikayetleri yayınlayın diye
    Gülermisin ağlarmısın )

Yeni Kayıtlı Kullanıcı butun up Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    0

Haykırış bugünün işini yarına bırakma !

demek ki insanları karalamak bu kadar kolay size orda zorla bişey imzalatılmadı tatilinizi yaptıramam diye bişeyde denmedi kendi kendine gelin güvey ol senmadem okadar akılısın ki keşke iptal etmeselerdi. sen insanların emekleriyle oynamışsın bide üstüne üstlük haklıyım diyosun neden 12 000 aile tatil yapıyo bunların içinde bir sen mi akılısın bunu kendine sor sen kendi haline yan burda insanlara kendini rezil ettiriyosun ayıp biladerim

Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    0

Varsayılan Cvp: bugünün işini yarına bırakma !

BAK BİLADERİM;

1. Kimseyi karalama gibi bir niyetim yok. Ben sadece mağduriyetimi anlattım. Burası tüketici sorunları forumu, tüketicileri hile hurda ile aldatanları savunma forumu değil. Sen yanlış forum seçmişssin, 12.000 ailenin tatil yaptığını iddia ediyorsan git ait olduğun firmanın sitesinde içi boş hizmetlerini allayıp pullayıp helal haram anlayışı olmadan hizmet sunmaya devam et.

2. Kendi kendine gelin güvey ol kelimesi çok edepsizce sarfedilmiş bir söz ve bende sana ve firmana daha çok yakışıyor.

3. İnsanları gerçek olmayan vaadlerle ve tam bir psikolojik baskı ve yönlendirme ile aldatmayı EMEK olarak nitelendirmen, aslında senin iç yüzünü çok iyi yansıtıyor ve nereye ait olduğunuda gösteriyor.

4. Bu ülkede senin ve senin gibi düşünenler yüzünden onbinlerce tüketici aldatılıyor, kandırılıyor, paraları gasp ediliyor ve sorumlu bir tüketici olarak hakkını aramaya kalkışanlarda kendisini rezil ettiriyor öylemi? Asıl sen yukarıdaki yazınla acınacak bir kişiliğe sahip olduğunun farkındamısın acaba?...

Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    0

Varsayılan Cvp: bugünün işini yarına bırakma !

Söz konusu firma hakkındaki şikayetleri ve insanların nasıl kandırılıp aldatıldığını öğrenmek isteyen dostlar, arama motorundan firmanın ismini yazdıklarında şikayetleri ve haykırışları göreceklerdir. Sadece benim müracaat ettiğim Hakem kurulunda onlarca insan var bu firmanın mağdur ettiği. Boş laf etmek kolay, Benim haksız olduğumu iddia eden Zat_ı muhterem in başına benzeri bir olay gelse sineyemi çeker yoksa hakkınımı arar acaba çok merak ediyorum.

Yeni Kayıtlı Kullanıcı secilmisin Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    0

MERHABA ARKADAŞLAR AMACIM BU KONUDA SİZİ ONLİNE BİLĞİLENDİRMEKTİR.

BAŞIMA GELEN OLAYLAR TARİH SIRASINA GÖRE

1. BİR GÜN ISPARTADA GEZERKEN Bİ ARKADAŞ ANKET YAPIYOZ DEYİP TEL NUMARAMI VE ÜCRETSİZ TATİL İMKANI ÇIKARSA GİSİP SERTİFİKA ALIP ALMAYACAGIMI VE MESLEĞİMİ SORDU KABUL ETTİM VE BİLĞİLERİ VERDİM.

2. Bir hafta sonra aradılar ücretsiz tanıtıma geldiğim takdirde sertifikamı vereceklerini söylediler.
    3.Tamamaen 3. sınıf bir otobüste içerisinde su ikramı bile olmadan 3 saatin sonunda vardık.
    4.Allah razı olsun yanımıza bi tanıtım elemanı verip yemek yedirdiler ücretsiz bu arada otobüste ücretsiz.
    5.Bize tanıtımı yapan kızcagız her türlü samimi davranışlarla ailesinde iki kişinin üye oldugunu söledi ki bence yalan (Aynı normal çarşı pazar esnafı gibi hani gidersin ayakkabıcıya en çok satmayı düşündüğü ayakkabıyı ayagına giyerde reklamını yapar ya bende bundan giyyom diye.. o kadar basit bir pazarlama mantıgı..)
    6.Tesisleri az buçuk gezdik neden az buçuk diyorum çünkü henüz internet sitesi bile tam oluşmamış, yapmayı düşündükleri yatırımlar sitelerinde var gibi gözüküyo (Fiziksel tıp rehabilitasyon merkezi,kahveevi,spa merkezi vs.) bunlar henüz yok finansmsnı sizden saglamayı düşünüyolar
    7.Yemek ve gezidn sonra 3 saatlik oyun başladı bu maddenin altına yazdıklarımı siz degerlendirin oyunmu değilmi??
    - kız başlıyo anlatmaya tamam güzel iyi fiyatını söle diyosun o en son diyerek psikolojik baskı başlıyo..
    - bu arada karar verme sürecine kadar samimiyet hat safhada.
    - arada bir elini kaldırıp bi şey sölüyo hooop bi kataloğ, elini kaldırıyo hoooop bi süpriz daha uluslarası değişim.. fiyat diyosun o en son diyolar..
    - gene elini kaldırıyo birisi geliyo ( müdürmüş) o sadece 1-2 kelime söleyip yanındakine soruyo bittimi o hayır derse.. samimi muhabbete devam.. ( Bu müdür arar arar toplam iki üç kezgeliyo )
    - neyse bayaa bi işkenceden sonra 2, 2,5 saat sonunda başka bi baba müdür geliyo.. fiyatı söleyip gidiyo.. kızla muhabbete devam.. en son soru işte taksit imkanı var vs. toplam 49 yıllık bedel 15.000.. almayı düşünüyomusunuz hayır diyosun ama bitmadi devaaaaam.
    - bir kez daha el kaldırıyo ben bu taksit imkanları nasıldır dediğim için geldi bi müdür daha o ana kadar herkes gayet kibar ...
    - bu gelen müdür kagıda bakıyo hayır yazısını görüyo ve o ana kadar bilmem ne abla, bilmem ne abi, yada bey, siz gibi saygı ifade eden hitap tarzı bir anda bitmiş oluyo diyoki SEN ayda ne verebilrsin peşin 1000 tl kaydıyla diyo ben diyom ki peşin veremem ortam daha da geriliyo diyoki sen peşin 1000 tl yi veremedikten sonra ''ne verebilcen sen''ben ne taksidi hesaplıcam nası olsa veremezsin diyo (Aşagılama ve hakaret var.)
    8- en son gelen arkadaş gayet güzel bi şekilde anlatıyo kendisine teşekkür ederim ... ama ben şirkete yatırım ortagı olmayı düşünmediğim için kabul etmedim .. ( dedim ya finansman sizsiniz ) bir de düşünme araştırma şansınız zaten yok o gün imzalarsanız size 4000 tl indirim ve taksit var... yok ben bi araştırayım yarın gelirim derseniz 19 000 tl ve hepsi peşin .. yani demiri tavında dövmek prensip olmuş.. Kardeşim madem şirketine projene güveniyosun neden insanlara araştırma zamanı vermiyosun.. neden vermedikleri etraftakilere sorunca ve netde biraz gezince anlaşılıyor.

9. Ertesi gün tam 3 kez ve ikişer saat aralıklarla rezarvasyonu arayıp hediye tatil için rezarvasyon yaptırmak istiyorum... 3 seferindede rezarvasyon görevlileri ya toplantıda oluyolar ya müsait olmuyolar .. ciddiyete hayran kalıyorum bi kez daha

10. bunlar büyük ihtimalle üniversitelerin psikolojik danışma rehberlik bölümünü bitirip ticarete atılmışlar... çünkü mal satasıya kadar ilği ve samimiyet hat safhada alırsaız ilği devam almazsanız 2. sınıf insan muamelesi.. he bi de hem malı almayıp hem de hediye tatil için ısrar edince sen artık 3. sınıf insan olmaya başlıyosun.. bunu yapmalarının sebebide anladığım kadarıyla '' lanet olsun bi daha aramıyacagım dedidrtip'' mümkün oldugu kadar az kişiye ücretsiz hediye tatili yaptırmak..

11. ben sonuna kadar mücadele edeceğim allahın izniyle lütfen aynı uygulamaya tabi tutulanlarda mücadele etsinler.. bu arada ücretsiz tatil yapabilen varsa nasıl becerdiğini yazsın aydınlanalım.. Bi gelişme olursa buraya yazacagım.. saygılar

Sayfa 1 - Toplam 3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)