alıntı oda..kopyala yapıştır yaptıorada çere olamdı bana...benim anladığım bu ubuntuda linuxun..şunu öğrenebilirmiyim acaba..windows ve linuxmu var pardus ubuntu macos bunlar hepsi lınux mı ait acaba bir ara pengen vardı o da linux mu
alıntı oda..kopyala yapıştır yaptıorada çere olamdı bana...benim anladığım bu ubuntuda linuxun..şunu öğrenebilirmiyim acaba..windows ve linuxmu var pardus ubuntu macos bunlar hepsi lınux mı ait acaba bir ara pengen vardı o da linux mu
Linux diye biliyorum
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Eğer 1kaç tane sistem kurmak istiyorsan virtual -box ladau kullanarak çeşitli şeyler deneyebilirsin.
Örneğin virtual boxla bi sanal pc yap sonra ona xp kur onun üzerinden artık canın ne isterse çeşitli simulasyonlar deneyerek doğruyu bulduktan sonra reel pc üzerinde aynı şeyleri yaaprsın.
http://www.virtualbox.org/ bi gö<zat istersen. Denedim şu anda win 7 ve pardusu çalıştırabiliyorum gersi sana kalmış.
tik ederi ben şölece yaptım..hdd 4 böldüm brine ilk olarak win7 2.pardus 3,win7 üzerinden ubuntu 4.depo şu an hepsi çalışıyor sadece mac osu kuramadım oda kurulumu bilmiyorum ne kadar yaptı isem başaramadım donanımlarımda bir sorun var diye düşündüm sonunda ama hala boş vermedim araştırmakdayım..birde linuxun slacwreyi kuramadım ama bu iki işletim sistemini normaldede kuramıyorum boot olmasından geçtim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin