Bulunan 1 den 5 - Toplam 5

Konu: Cıtroen

Yeni Kayıtlı Kullanıcı sxcan Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    0 Mesajda 0 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    0

Varsayılan Cıtroen

Citroen C3 alacakların dikkatine.Ben bir hata yapıp citroen C3 picasso aldım ama arab apllaka çıkıp bana geldiğindetaahhüd birçok donanımın içinde olmadığını gördüm.Citroen alacaklar araba gelip kontrol etmeden plaka çıkartmasınlarını sağlık veririmÖzellikle donanımlara önem verenlerin çok daha dikkat etmelerini öneririm.web sayfasında yazıp,broşürde ,kullanma kılavuzunda gösterdikleri halde birçok donanım arabada yok

Yönetici Adem GENÇ Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    29
    7 Mesajda 10 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    100

Varsayılan Cvp: Cıtroen

Geçmiş olsun arkadaşım,

Bir örnek vereyim, çok eskiden abim bana arabistandan FM mikrofonu getirdi o zamanlarda fm yayını felan yok olay çok eski çocukluğumda ve mikrofonun yanında bir adet kalem pil mevcut hatta mika ambalajında mikrofon yeri olduğu gibi yanında da pil yeri mevcut ve seneler sonra aynı fm mikrofonu karaköyde bir elektronik ürün satan dükkanda gördüm ve pil yuvasında pil yoktu pilden dolayı merak ettim sordum bu mikrofon ile pil verilmiyormu dedim adam yok pili ayrı almanız gerekiyor dedi bende niye mikrofonun yanında pil yeri var ama pili alınmış demekki pil ile beraber satılıyor dedim ama nafile adam bize pilsiz geliyor dedi

Mikrofon japon mali idi bu satıcılarda japon pili çok iyi olur düşüncesi ile içinden almışlardır diye düşünüyorum

Bizim ülkemizde ne yazıkkı bu tip hesaplar yapılıyor yanı adam bir hesap yapıyor kimse ince donanıma bakmıyor içinden bir kaç donanım çıkarırız onları ekstra satarın eğer alıcı bu donanım nerede diye sorarsa onlar ekstra ücretlidir deriz adam kabul edip alırsa araba tam fiyatına satmış oluruz der

Bu tip sorunların olmaması için tüketicilerin çok dikkatli olması gerekir ve haklarını aramaları gerekir eğer hakkımızı aramasak bunlar çoğalır ararsak eksilir.
    Aşağıdaki Resim Benim Köyüm. Rize/Ardeşen/Gündoğan Köyü

M O D E R A T Ö R abucan Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    1 Mesajda 1 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    729

Aynı donanım hataları bir arkadaşımında başına geldi oda wolkvagendi dikkat etmek lazım alıcıları fena kazıklıyorlar bu konuda çok dikkat etmek lazım...

------------------------------------------------

Uzun zaman oldu terazim paslanacak

Süper Moderatör
    bacanak93 Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    4 Mesajda 10 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    1227

Herkeze gecmıs olsun umarım yenı araba alacaklar dıkkatlı olur

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Mesaj Yetkileriniz

• Yeni konu açmaya yetkiniz yok
  • Cevap yazmaya yetkiniz yok
  • Eklenti yüklemeye yetkiniz yok
  • Mesajınızı düzeltmeye yetkiniz yok
  •