arkadaşlar böle bir leptobum var açılışta hata verip kapanıyor recorveside olmuyr nne yaptı isem recorve kurtarmıyor elimdeki xp ile format atayım diyorum mavi ekran hatası veriyor acaba ne yapmam lazım tşk ederim
arkadaşlar böle bir leptobum var açılışta hata verip kapanıyor recorveside olmuyr nne yaptı isem recorve kurtarmıyor elimdeki xp ile format atayım diyorum mavi ekran hatası veriyor acaba ne yapmam lazım tşk ederim
HDD yi çıkar bir başka bilgisayara usb aparatı ile bağla bilgilerini kurtar ve HDD yi formatla sonra laptopa tak recovery ile yeniden kur eğer yine olmaz ise laptopta sorun olabilir
Ben pek anlamam ama önerim bu
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
sorunu şu imiş gezegen sata hdd kapatmak lazım did mavi ekran ondan hata veriyordu..sata olarak ona recevri gösteriyorlar format atarken mavi ekran hatası veriyor o özelliği kapadınmı oluyor ben öle yaptım oldu
Güzel, sorunu yine kendiniz çözmüşsünüz tebrikler
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin