hızlıal.com sitesinden WEB2804414 nolu sipariş ile 20.05.2009 tarihinde 1 adet ((TV VESTEL PIXELLENCE 42'' 42780 HD-READY TFT-LCD TELEVİZYON)) ürününü satın aldım.ürünü 3,5 ay sonra dükkanıma kurmaya kara verdim fakat oda ne???ürün 3 yerinden bariz bir şekilde kırık!!!hemen hızlıalı aradım,ürünün kırık ve daha önceden anlaşılır bir şekilde kullanılmış olduğunu bildirdim fakat aradan uzun bir süre geçtiğini ellerinden bir şey gelemiyeceğini bir hafta içinde itiraz etmem gerektiğini bildirip olayı kapattılar.resmen aldatılmıştım mağdurdum ama ispat edemiyordum.vestel servisini çağırdım ve ürünün seri no sundan daha önce bir bilgiye ulaşabilirmiyiz diye arattırdım.o da ne???cihaz istanbul şişli de ismi ve teli bende mahfuz bir kişiye satılmış o kişide 25/12/2008 tarihinde ürün hakkında vestel servisine kırık diye tutanak tutturup ürünü aldığı yere iade etmiş.ve bu ürünü sayın hızlıal firması bana satıyor vede 1,5 aydır uğraşmama rağmen hala bir neticeye ulaşamadık.ürün elimde çöp.bu çağda bu nasıl bir anlayış nasıl bir ticaret anlıyabilen varsa beri gelsin..bu arada bu firmanın en çok mal alan müşterilerinden biriyim.herhalde mükafat olarak göndermişler bu kırık ürünü!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin