ne zaman güncellesem bütün PC ayarlarım bozuluyor.sürücülerin güncellemesi hatasından az önce geri yükleme ile kurtuldum.
Artık bazı XP Cd leri tüm sürücüleri kendi yüklüyor.
Bence gereksiz bir program .
ne zaman güncellesem bütün PC ayarlarım bozuluyor.sürücülerin güncellemesi hatasından az önce geri yükleme ile kurtuldum.
Artık bazı XP Cd leri tüm sürücüleri kendi yüklüyor.
Bence gereksiz bir program .
Programlar herkes için diye bir kural yok bazıları için gereksiz olabileceği gibi bazıları için çok gerekli
Mesela driver güncellenmesi gerekiyor adamın bilgisi yok neyi nereden indirecek bilmiyor hele bu tip insanlar için bir numaralı program
Örnek ben bir defa bir bilgisayarın driverlerini aramaya kalktım aylarca bulamadım zor buldum ama bu program o gün olsaydı işte o an için bulunmaz hint kumaşı idi
Paylaşım için teşekkürler
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Kavga ve gürültüye gerek yok arkadaşlar
Dediğim gibi bazılarına gerekli geldiği gibi bazılarına gereksiz gelebilir
işi fazla büyütmeye gerek yok
Sakın olalım arkadaşlar
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
::caliskanHocam ben kötü bir şey yazmadım arkadaşa yalnız o arkadaşın tavrı biraz fevrii
dikkatli olmalı .Bir şeyleri paylaşıyo olması birilerine sert ve seviyesiz yazı yazabileceği anlamına gelmez.Ewet paylaştığı program güzel . ama sürücülerin ideal yazılımlarını indirmediğini söyledim.Sizde okumuşsunuz zaten.:SI:
iyi çalışmalar
Bu crax çok acayip agalar
http://www.kolaycrack.com/download.a..._v2.7.3_by_PER
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin