bilgisayarınızdaki sürücüleri güncelleştirmek isterseniz bu pogram size göre full.arkadaşlar program fulll
bilgisayarınızdaki sürücüleri güncelleştirmek isterseniz bu pogram size göre full.arkadaşlar program fulll
Yeni sürümleri kendisimi buluyor?
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Şimdi denedim güncellemesi gereken diriverleri buldu devam dedim 11MB dosya indirirken ben forumu dolaşıyordumki mavi bir ekran yazılan sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı dedi
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
arkadaşım ben birkaç pc de denedim hiç sorun olmadı sürücüleride yüklüyor şaşırdım sonuç n e oldu kendi pcimde denedimde öyle attım foruma teşekkürler
Teşekkürler. Yanlız güncel diriver yüklerken açık bütün progları kapatmanızı öneririm. Mavi ekran bir arkadaşımda da olmuştu.
Selamlar.
evet bende bir çok şeyler açıktı ondan oldu
yok yok içinde panzehiri var
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin