Dün gece yanı 9 Haziran 2009 saat 22:15 civarlarında ttnet müşteri hizmetlerini arayarak 8000 kbps internet hakkında bilgi aldım hemen telefondan geçebileceğimi söyledi ve hemen devreye gireceğini de söyledi bende hemen ADSL hizmet paketimi 8000 kbps çıkardık
Beklemeye koyulduk telefon siplitiri çıkarınca bağlandı takınca başlanmadı tekrar aradım siplitir bozuk dediler yarım saat önce çalışan niye bozulsun dedim bozulur dediler tamam diyerek yeni bir tane taktım bağlanmadı bıraktım 2 saat sonra bağlandı hız 6048 demekki bizim hat bu kadarını destekliyormuş bunda tamam dedik
Artık dedik İnternet uçacak sayfaları deniyorum pek değişiklik yok
Dosya indirme deneyelim dedim 1 megabitle saniyede 105kb hızla dosya indirirken 6 megabitle 80-135kb oldu değişik siteleri denedim saniyede 135kb geçemedim
Dosya yükleme deneyelim dedim 1 megabitle saniyede 25kb dosya yüklerken 6 megabitle 20-35kb yanı 35kb ti geçemedim
Bunlarada razı olduk diyelim bu seferde 10 saniye adsl geliyor saatlerce yok artık sık sık adsl kesilmeye başladı
Halbuki ben 1 megabit kullanırken bir kere olsun kesilmedi ama 6 megabitte sık sık kesilmeye bağladı
Birde benim dikkatimi çeken 1 megabit kullanırken dosya indirme sırada 105kb saniyede sabit durarak indirirdik şimdi ise 80 ile 135 arası gidip geliyor
Yüklemede 25kb sabit iken şimdi 6 megabitle 20-35 arası devamlı değişiyor
Birde youtube gibi videoları izledim videoları 1 megabit gibi arada duruyor yükleme oynatmaya yetişemiyor değişik siteleri demedim 1 megabitten bir fark göremedim
Müşteri hizmetleri aradım 8 megabit aboneliğimi iptal edin eski 1 megabite getirin dedim ama yakaladık bir sizi sömürmeden olmaz en az 1 ay sömürelim dediler eee doğru durust alamadığımız hizmet için bir ay olsa bile 50TL bayılacağız
Yanı 8 megabit olayı fasa fiso Sayın Erbakan gibidemek oluyor ki sorun satın alıyoruz.
İnternet Bağlı İken
adsl.PNG
10 saniye ile yarım saat sonra
adsl2.PNG
Yanı burada anlaşılan 8 megabit olayı bana hikaye geldi

Alıntı Yaparak Cevapla

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin