goruntuler cok komik ama bunu erkeklerde yapiyor acemilik nede olsa
Ehliyet verenlere sormak lazım... Birde İstanbul trafiğindeki halleri (erkek yada kadın) bir görseniz! Ahhh ahhh..........
Yanlız verilen mesaj da kadınları küçümser bir hava oluşturulmuş bu üzücü...
Yahu kadın hamile kalır,9 ay çocuğunu taşır, süre içersinde kusmalar, hastalıklar bel ağrısı gibi türlü türlü hastalıklar nufüz ader sonra çocuğunu doğurur kucağına verilir kendi sütünden emzirir onu büyütünceye kadar ne çileler çeker...
Bu sadece anneliğin temelinde ki kısmı...
Erkeklerin hegomanyasında kadınların yeri maaalesef hep ikinci sınıf olarak görülüyor...
Oysa kadınlar bizim baş tacımız...
Allah (cc) insanı bir erkek ve bir kadın dan yarattı... Cinsi olarak farklı olsakta birbirimize eşit olarak yaratıldık... Kutsal kitabımızda ayetleri var ve Hz. peygamberimizinde bunun ilgili hadisleri var...
Nasıl... bizi dünyaya getiren annemize gösterdiğimiz saygıyı bütün kadınlarada yansıtmalıyız...
Selamlar.

fransada oyle egitimden sonra ehliyet veriliyorki surememek nerdeyse imkansiz coksa ehliyet yok birde 2 sene boyunca 6 puanlarivar 2 sene boyunca bu puani korumak zorundalar yoksa sil bastan .herkezinde12 puanni var
:d:d:d
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Diğer bir amaçta daha iyisini yapmalarını sağlamak![]()
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
aynen

hocam is birligi olmuyor olmuyor ben katilmiyorum kadinlar daha iyi soforler laf aramizda hanim arkada beni izliyor![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin