Sunny 7011D cihazında NTV ve sembol oranı 30000 olan kanallarda NO A/V sorunu var ve kanallar açılmamakta.Yardımcı olursanız sevinirim.
Model : AT-70011D
Last Update : Jan 27 2005
S/W : V0200.06
H/W : V16.C0.A1
loader : V6.19
Sunny 7011D cihazında NTV ve sembol oranı 30000 olan kanallarda NO A/V sorunu var ve kanallar açılmamakta.Yardımcı olursanız sevinirim.
Model : AT-70011D
Last Update : Jan 27 2005
S/W : V0200.06
H/W : V16.C0.A1
loader : V6.19
Küçük şeylere önem verenlerelinden büyük şeylergelmeyenlerdir....
EFLATUN
http://www.uzayforum.com/showthread.php?t=13377
burda yazıyor dostum...bendekide sunny ama ben tamirci değilim anlamam....o yüzden tamirciye gitmek gerekli...
Teşekkürler tamirlik işimiz var yani...![]()
EFLATUN
Antenin hassas ayarı gerekebilir receiver problemi olmayabilir...
UZAYFORUM
Antenle ilgili bir sorun yok kanımca çünkü onlarca cihaz elimden geçiyor onlarda bir sorun yok.Sadce sembol değeri 30.000 olanlarda olması acayip bi durum ben yazılımla çözülür dedim ama sky modüllüler için var öyle bi yazılım ama bu modeller için bulmadım...
EFLATUN
Tünerlerdeki hassasiyetlikten kaynaklanıyor krıstal eklenerek giderilebilir bunun dışında seçenek yok şimdilik
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Hiçbilgim yok ama parça değeri bir kaç liradan fazla değil ama tamırcı el emeği derken 15-20TL olabilir
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
ben taktırdım arkadaşlar 0.5 KR 4.000 Mhz kristal ve 5 YTL el emeğiyle 30.000 frekanslı kanalların sorunlarını çözdüm.
Ama Sunny 7011 D 16.00. A1 cihazımda denedim ve oldu.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin