İnşallah bize bir gün muhtaç olurlarda bizde göğsümüzü gere gere nazlanırız![]()
İnşallah bize bir gün muhtaç olurlarda bizde göğsümüzü gere gere nazlanırız![]()
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
İşte o farkına vardığımız gün bizim günümüz olacak
Sorun zaten orada gücümüzü farkında değiliz
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
evet arkadaşlar kart ücretlerini geri alıyorduk ama bankalar uyandı.yeni kart alacak arkadaşlar sözleşmeye baksınlar artık sözleşmede kart aidatı belirtiliyor yani imzalarsanız itiraz hakkınız yoktur.zaten devlette bunu yasak hake getirmek için kanun çıkarıyor.yani devlet bu soyguncu vatandaşlara vatandaşımı 3 yılda bir soy diyecek dikkatli olalım insanlarda bir sürü kart var kullanılmayan kart kart değildir iptal edelim.ama yeni sözleşme yapacaklar itiraz şansınız yok.çünkü sözleşmelere aidat ücreti konuldu eski sözleşmelerde bu ücret yoktu.yani kısacası vatandaşa selam soyguna devam diyorlar biz istanbula para kazanmaya geldik kendimizi soydurmaya değil
Kart parası almayan bankalara yönelmek lazım
Beğenip teşekkür etmek isterseniz sağ üsteki terazimi tıklayın.
UZAY FORUMDAN SİZE FAYDALI LİNKLER ÇEKİNMEYİN TIKLAYIN
MASA ÜSTÜ ARAÇLARI
CD, VCD, DVD ARAÇ VE GEREÇLERİ
RESİMLİ PROGRAM ANLATIMLARI
PC İÇİN GÜVENLİK ARAÇLARI
GRAFİK VE RESİM PROGRAMLARI
VİDEO VE SES İŞLEMLERİ İÇİN AKLINIZA NE GELİRSE BURADA
WEB DİZAYNI İLE URAŞIYORSANIZ GÖZATIN
OFİS UYGULAMALARI
İNTERNET VE AĞ BAĞLANTILARI İÇİN PROGRAMLAR
DEV PROGRAM ARŞİVİ BURADA
ARADIĞINIZ TÜM PROĞRAMLAR BURADA LİSTELİ TIKLAYIN
BURDADA BULAMAZSANIZ ARAMAYIN ARTIK!!!
Forumda arama yapmak için buraya tıklayın
PC Programları Bölüm Kuralları
RapidShare den indirme nasıl yapılır resimli anlatım
********** TAKLİT ETMEYİN ÖRNEK ALIN *********
Kredi kartı talep etmediğim halde telefonla beni defalarca arayarak kart vermeye çalıştılar. Yok içine 10 lira koyduk, doğum gününüz için 20 daha koyduk gibi tekliflerine her defasında hayır istemiyorum diyerek kapattım. En sonunda yine kartınıza şunları koyduk falan niye istemiyorsunuz diye bir kez daha aradılar. Ben yine istemyorum, kartım var, gereksiz bir kart daha alıp kart aidatı ödemek istemiyorum dedim. Biz sizden kart ücreti istemiyeceğiz, görüşmelerimiz kayıt altında, delil olarak bu telefon görüşmesini kullanabilirsiniz, dediler. Ben de ısrarlara daha fazla dayanamadım (bir ayda abartısız 4 kez aradılar)iyi alayım bari dedim. Eretesi yıl hesabıma kart ücretini yansıttılar. Ben telefonla defalarca arayarak altı ayda zor iptali başardım. Ertesi bir kaç yılda bu böyle devam etti. Güç bela iptal ettirmeler falan... Bu yıl yine 55 tl yansıtılınca ben yine maillerle telefonlarla uğraştım, malesef başaramadım. Telefon görüşmenizin tarihini biliyormusunuz, biz nereden bulalım, bu yıl herkesten alıyoruz gibi şeyler söylediler. Bana sözleşme imzaladığımı falan söylediler. Halbuki bana telefonla kart verildi. Sadece teslim alırken kuryeden kartı teslim aldığıma dair bir imza attım. Sözleşme falan imzalamadım. Ben, görüşmelerin kayıt altına alınıyor olması bir şey ifade etmiyor mu, dedim. Bu yıl böyle dediler. Ben de kartı iptal edin paramı da verin dedim. 55 Tl'yi vermedikleri gibi 25 TL'lik para puanıma da el koydular. Şikayetçiyim....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin