Bulunan 1 den 6 - Toplam 6

Konu: exper-gold pc alırken 1000 kez düşünün

Kayıtlı Üye nokihan Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    0 Mesajda 0 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    68

Varsayılan exper-gold pc alırken 1000 kez düşünün

gold bilgisayardan bir şey almak istiyorsanız 1000 kez düşünün çünkü sadece malı satana kadar sizle ilgilenirler ondan sonra telefonlara çıkmazlar yalan söylerler ilgileniyoruz derler ve vatandaşı sürün sürün süründürürler.4077 tüketici yasasına muhalefet ederler devlet bunların kulaklarını kopartmadığı için hak arayanlar mahkemede dava açamadığı için masrafları çok internette ağlarlar benim gibi.birde bu şirketle,re mal verenler exper gibi onlarda mal benim ben sattım karışmam der aslında o maldan onlarda sorumludur vatandaş haklarını bilmediğinden konuşurlar.4077 sayılı kanunu okuyalım bir mal 30 günde yapılıp verilmezse yenisini talep edelim veya parasını.kanun öyle diyor.sessiz kalmayalım.müşterisine sadık olmayan yerlerden mal almayalım aldırmayalım interneti gezerseniz gold bilgisayarın milleti nası süründürdüğü görülür.
    son söz golddan sakın bir şey almayın ağlarsınız exper markada almayın mallarına sahip çıkmıyorlar tüketici haklarını okuyalım ve hakkımızı arayalım

Süper Moderatör. apricot Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    5 Mesajda 5 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    676

Varsayılan Cvp: exper-gold pc alırken 1000 kez düşünün

Haklısında yapacak bişey yok. Ben enazından böyle durumlarda enson çare olarak açıp ağzımı yumuyorum gözümü veriyorum veriştiriyorum aklınıza ne gelirse 2 saat sonra hemen yapıyorlar. Bizimkilere çomakla dürtecen yoksa milim oynamazlar

UZAY Forum GeZeGeN Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    3 Mesajda 3 Defa Teşekkür Aldı
    Şöhret Gücü
    100

Ürün aldığınızda! tamır için verdiğinizde! mutlaka elinizde belge olsun belge oldumu tüm haklarınızı alırsınız ama belge olmadımı hiçbir hak talep edemezsiniz

Belge ile gerekli yere başvurduğunuzda haklarınızı alırsınız
    Birde önerim fazla konuşmayın örnek tamire verdiniz 30 geçti telefon edin 30 gün geçti tamir süresi yenisini talep ediyorum deyin aksi durumda belgemle gereki yere gidiyorum deyin kısa net bak nasıl yalvarıyorlar sizde ben sadece yenisini istiyorum deyim fazl konuşmayın kısa net kuzu kuzu yenisini verecekler.

Süper Moderatör elrond Üyenin Avatarı
    Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    458

valla büyük elektronik marketlerden bişey alırken 1000 kez düşünün bence
    hepsi dahil. hayatta teknik destek vermezler eger aldıgınız ürünün firması ayrıca ilgileniyorsa şanslısınız

ha yok ben buralardan alırım diyorsanızda gidin toshiba - asus gibi markaları tercih edin ozaman siz onları magdur edersiniz
    bu iki firmada çok güzel bir destek var müşteriye. örneğin ürün bozuldumu hiç elektronik markete ugramadan servise gidiyorsun yada gönderiyorsun eger garanti kapsamında bir sorun varsa direk sana değişim raporu yollanıyor ve sende gidip yeni ürünü alıyorsun buda böyle bilgi olsun ;)

Devler gibi eser vermek için
    Karıncalar gibi çalışmak gerekir.

Teşekkür Etmek İsteyenler Terazime Tıklasın Lütfen

Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    68

evet elrond haklı bileinen ve müşteriye değer veren firma mallarını almak lazım yoksa müğşterinin yüzüne telefonları kapayan onlara çözümsüzlük üretenlerin değil.hak basittir 30 iş günü dolduysa kaymakamlıklarda tüketici masası var bir dilekçe garanti belgesi faurasıyla müracaat ediyorsun.bunu yapalım tamam internette bu haksızlıkları dile getirelim ama tüketici masasına başvuralım.bakıyorum hep türk şirketleri maalesef müşteri süründürmekte ilk sıralarda .müşteriye sahip çıkan firmalarada teşekkür edelim.bir örnek veriyim hp yazıcı alan arkadaşım türkiyede muhatap olacak bir insan bulamadı emaille arvupaya yazdı inanmazsınız bir parça lazımmış bir güne gönderildi.bakın birde şu var malı aldığınızda garanti belgesini imzalatın.gold bilgisayar müşterisine cevap veriyor faura garanti belgesi yerine geçmez diyor e kardeşim sen millete kapalı ambalaj veriyorsun bu nasıl cevap aç o zaman imzala ve milletle dalga geçme.ne alırsanız hemen belgesini imzalatın ambalajı açtırın kırık çıkık varmı bakın ama en önemlisi hak arayalım hak arayalım bu kendileri büyük ama müşterilere davranışları küçük olan şirketlerden mal aldırmayalım teşekkürler

Teşekkürler
    0
    Şöhret Gücü
    68

arkadaşlar internette bakıyorumda mesela gold bilgisayar müşterileriyle resmen dalga geçiyor.neden diyeceksiniz müşterisine kapalı kutuda imzalamadan garanti belgesi veriyorlar sonra da kalkıp fatura garanti belgesi yerine geçmez diyorlar.ama tüketici kanununda garanti belgesi düzenlemeyen şirketlere para cezası var aptallar kendilerini ele veriyorlar.bu kadar işte ordaki müdürüm diye geçinen insanların müşterilerine verdiği cevap .yine bir cevapta müşterilerine biz servis değiliz diyorlar bu kadarına da yuh tamam siz servis değilsiniz o zaman size tamir için getirilen malı neden alıyorsunuz alırsınız tabi bir ay yatırırsınız vatandaşta 6 aydır malı alamıyorum der.işte gold bilgisayar müşteriye vcevap veriyor ama verdiği cevapta çamura batıyor.şimdi golddan alışveriş yapanlar garanti belgesi düzenlemedi diye dava açsalar şirketi verseler cezayı ödeyemezler.işte acemice yönetilen bir şirketin yaptıkları ve sürünene vatandaşlar çok ilginç gold cevaplarını okuyorum ve açıklarınızı heryere yazacağım kanunlardan habersiz vatandaşlara bunları yutturmak basit .arkadaşlar görüyorsunuz işte

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)