Evet NEXT2000HD cihazın benzeri OCTAGON HD çok güzel bi cihaza benziyor fiyatı nedir ve nereden bulabiliriz arkadaşlar bilen varsa açıklasın ltf.
Evet NEXT2000HD cihazın benzeri OCTAGON HD çok güzel bi cihaza benziyor fiyatı nedir ve nereden bulabiliriz arkadaşlar bilen varsa açıklasın ltf.
Benim önerim HD receiverler için biraz daha beklemek çünkü yeni yeni HD çıkıyor birazdaha ileride çok daha iyileri çıkacağını düşünüyorum
Yinede almak istersen yazılım ve servis desteği iyi olursa her ürün iyidir
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
sağol GEZEGEN bilgi için yine de haberdar ediliriz iyi bi cihaz çıkarsa dimi.tşk.ederim.
Zaman içinde HD cihazlar çoğaldıkça kalite artacak fiyat düşecek
Hatırlayın ilk dijital receiver çıktığında 1000$ civari idi şimdi 50$ almayanı dövüyorlar![]()
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
iyi akşamlar üstaad.bana bana HD cihaz tavsiye edermisiniz.600-700 arasi.saygılarımla...
Şuanda önerebileceğim bir cihaz yok ama HD daha yeni bugün ne alırsanız alın yarın daha güzelleri çıkında değiştirmek isteyeceksiniz
teşekkürler ÜSTAAD verdiğiniz bilgi için.saygılar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin