selam, next 2000 cı aldım iyimi kötümü yaptım bilmiyorum. içinde 156 adet uydu var bunları silmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
selam, next 2000 cı aldım iyimi kötümü yaptım bilmiyorum. içinde 156 adet uydu var bunları silmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Uyduları nasıl silindiğini bilmiyorum ama uydu seçim den seyredeceğin uyduları seçiyorsun seçtiğin uydular manuel arama ve otomatik uydu aramada görünür eğer buralarda çok uydu varsa uydu seçimi alanına gir kullanmadığın uyduların v onay işaretleri kaldır
Menüye basında sağ sol tuşlarla menü seçenekleri görülür belki bilgin yok diye yazıyorum
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
sagolun, 3000 tp kapasiteli bir alet bu full dolu bu kadar uyduyu niye koymuşlar anlamadım. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Hem motorlu çanak için gereklidir hemde bu uydu alıcı dünyanın her hangi bir yerde çalışması için gereklidir sadece kendi açından düşünmemek gerekir değilmi?
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin