ewet reset etmek istiyorm liste önemli değil.
star şifresi girerken kilitlendi ve receıver kendiliğinden açılıp kapanıyor.
cihazım sunny AT-7010 DCI
resimli anlatımlara baktım ama ben menüye girip sistem bilgilerine bakamıyorum..
ewet reset etmek istiyorm liste önemli değil.
star şifresi girerken kilitlendi ve receıver kendiliğinden açılıp kapanıyor.
cihazım sunny AT-7010 DCI
resimli anlatımlara baktım ama ben menüye girip sistem bilgilerine bakamıyorum..
Reset atmakla olmaz
Receiver açıkken receiverden 3 defa exit deyip kumanda 1 deyince reset atar ama açılıp kapandığına göre olmaz
Aşağıda anlatacaklarımı yap derim ama aslında servise gitmesi lazım ama bir dene
Kup230-2_Engineer_Türkçe.zip
BL_618v2c.zip
Kup ile bu loaderi yüklemeye çalış olursa şansına olmaz ise servise götürmen gerekir
Receiveri stanbya al kabloyu bağla kup 230 ile dosyayı seç receiveri aç yüklemeye başlayacaktır
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
teşekkür ederim olmadı eski binary dosyası diyor yenisi mi lazım?*
BL_619v0_conv.zip bunu dene
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
yada bunuKaonTeam BL219v4.zip yükle bu hem yükleme programı hemde loader içinde hazır sadece bunu çalıştır receiveri aç
olmuyor olmuyor olmuyor sıkıldım camdan dışarı atacam şimdi makineyi
olacağını söylemedin sadece denemende fayda var dedim servise gitmesi gerekiyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin