next 2000 süper plus receiver da Şebeke Arama nasıl Yapılacak Frekans listesi nasıl girilecek
next 2000 süper plus receiver da Şebeke Arama nasıl Yapılacak Frekans listesi nasıl girilecek
Network diye seçenek var On ve Off olarak On yaparak arama yaparsan şebeke açık olarak ararsın
Bu seçenek hem manuel aramada hemde otomatik arama bölümünde var
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
selam arkadaşlar elimde ora at5010 dcı cihaz var h/w 12.01.a5 buna uykun h/w aynı olmak şartıyla sunny veya next 2005 veya kaon varsa yazılımı atabilrsiniz fakat benim elimdeki bu cihaza bütün yazılımları denedim hatta orjinal yazılımalrıda flşa kurtarmayıda yani orjinal yazılımlar flşa kurtarmadır ihaz kople çkse bile orjinal yazılım yani emosuz yazılım kutarır cihazı çöekn ben kurtaramadım ben çöekrtim ama yapamadım dioyorsa korkmasın sakın korkmasın ve benim bu cihaz hiç bir kanal almıyro sadece azer tv 2tane birtane daha kanal alıyor toplam 3 kaladan basşak çıkmıyro bütün tp siliyorum 11962 v 03333 ekliyorum otomatik arama açık ama yinede 3 kanal buluyro bence sorun tünerde veya ınb entekresi arkadaşlar bende daha önce sunny çalışmışdım next cihazlarıdan bir ara onlar üretiryordu sizlerinde bilisi olması için paylaşıyroum benim düşüncem tuner veya ınb entekresi biliyrosunuzki ınb adı üstünden elembi voltaş çıkış entekresidir herkese kolay gelsin daha farklı fikri olan varsa yazın ama amntıklı olsun lütfen :asagida::
Yazını okudum ama pek birşey anlamadım yinede bir şeyler yazayım
Bu cihazın HW si doğru olduğundan eminmisin? 1MB lik cihaz olmasın
H/W si tutan kaon, sunny, next yanı model değişik olsada yazılım yüklersin hiçbir sorun olmaz
Kanal bulmama olayı Receiverde LNB ayarı doğru yaptığından eminmisin? LNB Uni 1 olmalı
C/KU Wsitch | Boş
LNB Frek. | Univ. LNB 1
LNB Power | Açık
Tone Burst | Kapalı
DiSEqC | Boş veya A,B,C,D birden fazla çanak kullanıyorsan
Türksat Uydu için LNB ayarları bu şekilde olması lazım ve Türksat içindeki Tüm frekansları sil yeniden ekle
Eğer Receiverde sorun yok ve 1MB olmadığından emin olun
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
tesekkurler gezici emegin icin yalniz benim suny at7010 0tv 0radyo verdi? saygilar
Eline Sağlık GeZeGeN..
Sayende Pederin Dırdırından Kurtuldum..![]()
arkadaşlar vestel bölümüne açtım ama nedenmi derseniz..cihazın önünde model şöle tazıyor dcr cw-3001 c1
araştırdım googlede vestel koydu başına bende deim herhalde bu model vestel o yüzden vestel bölümüne yazdım buraya kadar ok şimdi sorunuma gelelim
1:bende bunun kumandası yok kaç paradır kumanda
2:bu cihazda arama yapmam için muhakkak kumandamı lazım
3:uydu bölümünde turksat 1c/2a ve turksat 1/b var turksat 1c/42e bulamadım bunun için yapmam gerekenler nelerdir acaba
4:bende com kaplosu var pc var net var acaba bunu güncelleyip hazır kanal içine atamazmıyız.( açıkca söliyeyim buna kumanda almak istemiyorum bende goldmastırın receveri var onu kullanıyorum bunu kardeşim yolladı bak kanal çekiyormu diye )
5:uzayforuma ve sizi saygı ile slmlıyorum tşk ediyorum şimdiden
şuradayım şu an kumanda aldım..frekansları giriyuorum 6 kanal buluyor ama kanallar ne olduğu belli değil..onlarıda 1001 den başlayarak gösteriyor...forumda tp leri sil yazıyor 6 kanal ama 1 den değil 1000 den başlıyor 999 kanalı yok anladınızmı acaba
Bu cihaz dijitürk için yapılmış cihaz anladığım kadarıyla 1 den 1000 e kadar dijitürke ait 1000 den sonra diğer özel uyduya ait dünyada en hantal cihaz varsa vestel cihazdır
TP yanı Frekans listesi doldu ise boşaltıp yeniden güncel frekans yazman gerekiyor
11962 03333 V frekans girip şebeke açık olarak ararsan yeni kanallar otomatik yükler eğer yüklemezsen tek tek eklemen gerekir güncel frekans bilgileri burada http://www.lyngsat.com/turk42.html
Her receiveri ayarlamak için kumanda zorunlu.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin