PC im sürücü hazır değil hatası veriyor.Ve masa üstü tüm programları göremiyorum.
Start menüsüne ulaşamıyorum .Mause sağ tuş ekranda çalışmıyor.
Çözüm için yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Aciiiillll Lütfen
PC im sürücü hazır değil hatası veriyor.Ve masa üstü tüm programları göremiyorum.
Start menüsüne ulaşamıyorum .Mause sağ tuş ekranda çalışmıyor.
Çözüm için yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Aciiiillll Lütfen
Format atmadım .sabah girdim nette dolaştım kapatıp açtığımda (1-3 saat sonra ) oldu.
Ekran arka fon var ama hiç bir şeye ulaşamıyorum.
Geri yüklemeyide yapmadı.
Ne yapacağımı bilemiyorum. Şu an bu şekilde nette görüşebiliyorum.Msn otomatik açtığı için neti öyle açabildim.
İlginize teşekkürler.
Öneriniz ne olur bir yardım edin lütfen.
Büyük olasılıkla virüs . zararlı exe programı yükledim galiba . Ama hangisi zararlı bilmiyorum.
evet söylediklerine bakılırsa virüs sistem dosyalarına zarar vermiş ve sağlıklı çalışmasını engelliyor..
geri yüklemede yapmadı diyorsun bu durumda yapabilicegin şey format atıp yeniden sistem kurmak olacaktır çünkü buradan kurtarmayı başarsan bile işletim sistemi sağlıklı çalışmayacaktır...
Bilgilendirme ve ilginiz için teşekkürler .
önemli dosyalarını alarak format atmak en doğusu
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.

virus nelere zarar veriyor hayret dogrusu
arkadaşlar pc açılır masa üstü gelmezse panik yok
ctrl alt del e basın görev yöneticisi çıkarsa yeni görevi seçin explorer.exe yazın enterleyin masaüstü gelir sorun yüklediğniz birsürücüdür veya yaptığınız bir değişikliktir
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin