arkadaşlar merhaba
ben şarjlı pil almak istiyorum ama daha önce aldıklarımdan memnun kalmadım
bana şarjlı pil önerebilirmisiniz
birdr bunları şarj aletinde nasıl deşarj edebileceğim hakkında bilgi yazarsanız sevinirim
arkadaşlar merhaba
ben şarjlı pil almak istiyorum ama daha önce aldıklarımdan memnun kalmadım
bana şarjlı pil önerebilirmisiniz
birdr bunları şarj aletinde nasıl deşarj edebileceğim hakkında bilgi yazarsanız sevinirim

varta pilleri guzel varta isminde onunmakinesi var pili uygun sekilde takiyorsun ilik seferde tam foksuyonlu calismiya bilir 1 veya 2 kez bosaldiktan sonra tam fosuyonlu calisma yapar iyisonuc alirsin
Ben bir marka kullnıyorum ve çok memnunum. Şarj aletide mevccut. Varta deşarjlı şarj cihazlarıda var.
başka deşar yöntemindede küçük bir 5 voltluk ampul de aynı işi görür. ben elektrikçimden küçük bi rampül ve onun düzeneğini aldım (duy) bunun kablolarının ucuna iğneler bağladım. bu iğnelerin birini artıya birine eksi uca takıyorum pil paketinin. bir gecede işini bitiriyor pilin. sonra tam şarj.
Küçük şeylere önem verenlerelinden büyük şeylergelmeyenlerdir....
EFLATUN
vartanın hangi mhz'lisini alayım
bende 2 tane şarz cihazı var ama varta değil
Benim önerim Öncelikle marka piller alacaksın çin mali olmayacak mesela energizerin hem pillerin üzerinde hemde şarj cihazi beraberinde satıyor birde dikkat etmen gereken ilk aldığında 14 saat kesintisiz şarj edeceksin sonra ki şarjlar 12 saat ve sakın piller boşalmadan şarj etme birde dikkat etmen gereken mAh yani kaç mili amper bir pil vardı 300mah fazla enerji doplamaz hemen biter birde 1000mah var daha fazla enerji depolar uzun süre dayanır ne kadar yüksek mah li alırsan o kadar fazla enerji depolar uzun süre kullanırsın, ne kadar kaliteli marka alırsan verimli yüksek performanslı kullanırsın ve uzun vdeli kullanırsın.
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
Bende vartanın Easy energy plug sarj aleti var.Bir fotoğrafçıdan almıştım.zafer_e demişki: vartanın hangi mhz'lisini alayım
bende 2 tane şarz cihazı var ama varta değil
Deşarj işlemi yapan başka bir arkadaşın ki modelini ögrenirsem yazarım.
Şu anki üretimlerinde de yok galiba sitesinde de göremedim.
Ama vartayı hafife alma yabancı bir kuruluş ve 100 seneyi aşkın bir geçmişi var.
Ustaları bilir. Tavsiye ederim.sitesine gir. foto , video , oyuncak , vs. hangi amaçla kullanacagını
soran pil arama bölümü var oradan sana uygun bil ve şarj aletini bulabilirsin..
İnput : 230V ~50Hz 25mA
Output: 2,9V-----305mA x 2
2,9V-----145mA x 2
9,0V-----25mA
Özell olarakta bunlar yazıyor.
Küçük şeylere önem verenlerelinden büyük şeylergelmeyenlerdir....
EFLATUN
ya zaten kim demişti hatırlamıyorum ama ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye şimdiye kadar aldığım pillerden bir verim alamamıştım
ayrıca nasıl kullanılacağını bilmememizden dolayı ömrü daha kısa oluyor .buradan nasıl kullanılacağını öğrendik. eminim benim gibi birçok insanda kullanmasını örenmişlerdir.
metobeye ve gezegenede teşekkürlerimi sunarım
doğrudur
bu söz de bir ingiliz atasözüymüş
ayrıca dura dura da piller bitiyor
ancak Sanyo bir pil üretmiş durarak bitmeme garantisi veriyor en az bir yıl bir pc dergisinde okumuştum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin