Tps auto düzeltilmiş
Digi Tv ok
Premier ok
Polsat ok
Emeği geçenlere teşekkürler
Tps auto düzeltilmiş
Digi Tv ok
Premier ok
Polsat ok
Emeği geçenlere teşekkürler
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
ustam eline sağlık tşkler
12.03.a5 Yokmu Saygılar....???
valla olan bunlar piyasaya bunları verdiler emeği geçene eline sağlık
Uydu Alıcılarınız İçin Gerekli Yazılım ve Açıklamalara Aşağıdaki Kısa Yollardan Ulaşabilirsiniz.
hocam bunları ne ile yükleyeceğiz..
up113 ile yüklersin http://www.uzayforum.com/showthread.php?t=1167
merhabalar arkadashlar ben bir kaona yeni yazilim atmak isterdim once "loader219v4" yanı kuru kafa yüklemek istedim olmadi ,ama kup 230 yuklendi acaba neden kuru kafa yüklenmiyor?
teshekurler
eğer H/W ni söylersen neler yapacağını söyleriz ama yeni yazılım yokki niye yazılım yükleyeceksin
GeZeGeN kardesh demek isterdim ki kuru kafa neden shu kaona yuklenmez kup 230 chalishir ama kuru kafa hata verir .(neden boyle oluyor)?.
yeni yazilim chalishyor .ama shu kaon kuru kafa kabul etmiyor yani her zama bir yeni yazilim yuklemek istersem kuru kafa atmadan direkt kup 230 atmam gerekir.
eğer H/W ni söyleseydin daha iyi olurdu
Kaon firması son zamanlarda editlenen yazılımları yükleyemezsinler diye bir loader çıkardı ve hep orijinal yazılım üstüne orijinal yazılım sorunsuz atılıyordu kaon editlenen yazılımları yüklemesi için bu loaderin değişmesi lazım işte ispanyollar kuru kafa geliştirerek orijinal veya editlenen yazılımlar yüklensin diye kuru kafa çıkardılar kuru kafa olmasaydı editlenen yazılım yükleyemezdin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin